USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Інцидент з шапкою в Адміністрації президента назвали «випадковістю»

28 Лютого 2019 15:56
Представники Адміністрації президента назвали «випадковістю» інцидент, коли глава держави під час візиту в Запоріжжя зірвав шапку з голови місцевої жительки, яка прийшла на зустріч з президентом.

Про це йдеться в коментарі АП у відповіді журналу Новий час, опублікованому 28 лютого.

До цього відеоблогер Анатолій Шарій опублікував на своєму YouTube-каналі відеозапис інциденту, на якому видно, що Порошенко стягнув шапку з голови дівчини після її питання «Чому Ви переслідуєте Анатолія Шарія?».

Як йдеться у іншому відеоблозі, опублікованому Шарієм, інцидентом зі зриванням шапки зустріч Порошенка з виборцями не обмежилась. В один з моментів Порошенко вдарив чоловіка, який поставив йому питання про Шарія, а потім схопив іншого учасника зустрічі за ніс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Навуходоносор Показати IP 28 Лютого 2019 17:33
Случайность - это попадание равноапостольного на трон, а вот его явно неадекватное "шапочное" поведение - это признак неуравновешенности и низкой стрессоустойчивости. Обычно это бывает от сильной нервной перегрузки организма при дефиците времени на принятие решений. Предвыборные шахматные часы тикают все громче, времени для отрыва от конкурентов практически нет, соратники уже через месяц могут стать бывшими и первыми сдадут с потрохами не только офшорного Хазяина, но и друг друга, заокеанские кураторы ведут себя загадочно - то ли они с равноапостольным, то ли нет... Бабушка Меркель в Мюнхене на конференции так и вовсе в завуалированной форме (смотрел немецкий телеканал ZDF, всем рекомендую, кто знает немецкий) послала нашего Петра куда подальше по вопросу газовой трубы...Одним словом - томосоносцу не позавидуешь.
Таня Строцюк Показати IP 28 Лютого 2019 17:39
Це вже кінець пеці. Нерви закінчилися.
Кіт Показати IP 28 Лютого 2019 18:52
Дурка жде
скептик Показати IP 28 Лютого 2019 19:03
машинально стягнув шапку, а потім схаменувся, що він на публіці
Нема слів. Показати IP 28 Лютого 2019 20:34
Тільки великий шахєр-махєр зможе знову його залишити на троні Пересувному циркачу з шапіто все дозволено!? Європопейцям ,що ,заціпило чи ти осліпли!?
Квасок Показати IP 28 Лютого 2019 23:36
Срывать шапки это старая традиция регионального развития. В конце же концов она же не спросила где старшеклассник Петя берет просроченные конфеты которые в школе продает. Да и нервный Петя стал последнее время, его все чаще спрашивают что же он с братом Мишей не поделили и с кем когда Миша сгорел. И мол, правда ли то что я говорю. Спасибо Петюнчик, что подтвердил свои склонности. Теперь миллионы видели как тебя "переключает", если бы сказал что не можешь такого терпеть, то хоть не считали бы маньяком.
1111 Показати IP 1 Березня 2019 12:28
а ви дивились цього блогера шарія?от подивіться ,а тоді коментуйте...
Анонім Показати IP 1 Березня 2019 15:44
Чесно кажучи коли чую слово"шарій" теж не приємно аж стає.Дивитись його відео гидко,можливо Петю і перемкнуло від цієї фрази,звісно це провокація,але він гарант і мав би поводити себе стримано.Взагалі стільки "блогерів" розвелось і всі дистанційно по відео можуть взяти аналіз крові,все в деталях розкажуть.
Просто Показати IP 1 Березня 2019 19:27
Лёгкая и*анутость

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus