USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Інвестиція у безпеку громади: у Торчині відкрили поліцейську станцію

20 Вересня 2023 18:18
У Торчині відкрили поліцейську станцію. Це вже 35 поліцейська станція на теренах Волинської області. Обслуговуватиме вона 24 населені пункти, в яких проживають майже десять тисяч осіб.

Участь у відкритті взяли начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко, голова Торчинської громади Юрій Кревський, співробітники поліції, представники місцевої влади, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Як розповів Юрій Крошко, у січні цього року Головне управління Національної поліції у Волинській області підписало Меморандум про співпрацю з керівником Торчинської територіальної громади, а вже сьогодні усі можуть бачити результат спільної роботи. «Всі необхідні умови громада виконала: облаштувала для свого офіцера службове приміщення, придбала автомобіль. Ми, зі свого боку, здійснили відбір та навчання офіцера з числа найдосвідченіших претендентів, Нацполіція забезпечила його всім необхідним: одностроєм, зброєю тощо. Тож нині маємо хороший результат такої співпраці», – зазначив Юрій Олександрович.
Станцію облаштували у приміщенні ЦНАПу, там зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання. Створено необхідні умови для прийому громадян, роботи з документами та відпочинку офіцерів, а службовий автомобіль дає можливість оперативно реагувати на повідомлення про правопорушення.
Поліцейським офіцером громади тут працює Богдан Самчук. Він живе на території громади та дбає про безпеку й спокій місцевих мешканців, підтверджуючи основний меседж проекту «Я тут, щоб допомагати та оберігати».

До офіцера можна звертатись з будь-якими питаннями, він щодня буде поруч з людьми. До того ж, поліцейський офіцер підзвітний громаді, він відвідуватиме сесії, подаватиме пропозиції для зміцнення безпекового середовища.
Голова Юрій Кревський подякував за ефективну співпрацю правоохоронцям і зауважив, що це внесок у якість життя кожного мешканця громади, а тому вже згодом кількість шерифів прагнутимуть збільшити.

Юрій Крошко з головою громади вручили правоохоронцю ключі від службового автомобіля та зброю.
«Бажаю Торчинській громаді безпечного та якісного життя, а поліцейському офіцерові громади – сумлінно виконувати свої службові обов’язки на благо людей», – побажав на завершення зустрічі Юрій Крошко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus