USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині запрацювала 38 поліцейська станція

24 Листопада 2023 21:00
Проект втілили у Сошичненській територіальній громаді Камінь-Каширського району. Поліцейський офіцер громади, який тут служить, обслуговуватиме 12 населених пунктів, в яких проживають понад десять тисяч осіб.

Про це інформує поліція Волині.

Територія громади – майже 400 квадратних кілометрів. Кожен мешканець віднині може з будь-яких питань звертатись до свого поліцейського офіцера Федоровича Артура, який тут живе і працює, він щодня буде поруч з людьми. До того ж, поліцейський офіцер підзвітний громаді, він відвідуватиме сесії, подаватиме пропозиції для зміцнення безпекового середовища тощо.

Читати ще: Інвестиція у безпеку громади: у Торчині відкрили поліцейську станцію

Під час відкриття станції начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко розповів, що на території області вже функціонує 38 поліцейських станцій, де служать 48 поліцейських офіцерів громади. Зокрема, у Камінь-Каширському районі працюють три поліцейських офіцери. На цьому в поліції не зупиняються, адже мета – аби кожна громада області мала поліцейських офіцерів.
Всі необхідні умови Сошичненська громада виконала: облаштувала для свого офіцера службове приміщення, придбала автомобіль. Нацполіція, зі свого боку, здійснила відбір та навчання кандидата з числа найдосвідченіших претендентів, забезпечила його одностроєм, зброєю тощо.

«Меморандум про нашу співпрацю був підписаний у лютому цього року. Сьогодні вдячний громаді та голові за облаштування поліцейської станції та придбання службового автомобіля для свого офіцера. Усе це – задля зміцнення безпекового середовища та покращення якості надання поліцейських послуг навіть у найвіддаленіших селах», – зауважив Юрій Крошко.

Читати ще: На Волині з’явилась перша поліцейська станція

Очільник поліції Волині побажав громаді безпечного життя, а поліцейському офіцерові – сумлінно виконувати свої службові обов’язки.

Участь у відкритті станції у Сошичному взяли також представники органів самоврядування, місцеві мешканці та співробітники поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 25 Листопада 2023 10:07
Напишіть про реальні здобутки офіцерів громад! Яка користь стала від них, чого не було до них? Можна звертатися з будь -яких питань, цікаво як поліцейський їх вирішуватиме

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus