USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Любомльщині запрацювала перша в районі поліцейська станція

16 Серпня 2018 07:40
Відучора в селищі Головне Любомльського району розпочала роботу поліцейська станція. Це вже одинадцята станція, яка функціонує на території області, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Станція обладнана комп’ютерною технікою та доступом до мережі Інтернет, що дозволить мобільно реагувати на події і злочини, які сталися на території обслуговування.

«Станція облаштована усім необхідним для роботи дільничного офіцера поліції, і буде обслуговувати понад 6 тис. жителів громади», – повідомив Павло Микитюк, заступник начальника Любомльського відділу поліції.

У заходах з нагоди відкриття поліцейської станції взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності поліції в області Валерій Чоботан, заступник начальника Любомльського відділу поліції Павло Микитюк та голова Головненської ОТГ Микола Демедюк.

Нагадаємо, що до кінця року на Волині планують ввести в дію всього 38 таких поліцейських станцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ахаха Показати IP 16 Серпня 2018 07:57
Облаштували як офіс Google. Тут тобі і ноутбук, і кімната відпочинку з м'ягкими іграшками.
Вася Показати IP 16 Серпня 2018 10:03
мережа інтернет допомагє мобільно реагувати на події!!))) це серьозно? особливо фейсбук та інстаграм!!! мабуть проект євроінтеграції Деєвої пішли в хід!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus