USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Йому 60 років, часу мало…», – Грицюк про Клімчука

13 Січня 2011 12:58
Екс-голова та нинішній депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк вважає, що близько 150 комунальних підприємств області «виконують свої функції» і «працюють без збитків», тому нема підстав якісь з них ліквідовувати.

Про це він говорив 13 січня під час чату на інтернет-сторінці Волинської обласної ради.

Нагадаємо, що нещодавно голова Волинської ОДА Борис Клімчук в інтерв’ю «Волинським новинам» заявив, що в області пройде ревізія комунальних підприємств. «Будемо проводити ревізію комунальних підприємств, які пан Грицюк настворював і які всі збиткові. Вони не приносять користі громаді, але дотуються з обласного бюджету. Я казав це чотири роки тому Грицюку: «Толя, не справа обласної ради вести господарську діяльність. Ти не голова колгоспу, це тобі не бригада і не ферма. Це область. Ми управляємо процесами, а не створюємо підприємства», - сказав в інтерв’ю Клімчук.

Як відомо, Борис Клімчук спільно з головою облради Володимиром Войтовичем заявляли про намір ліквідувати Волинське обласне кіновідеомузичне підприємство і обласну стоматполіклініку.

«Борис Петрович, мабуть, прокинувся після «бодуна». В його міркуваннях відсутній будь-який аналіз. Підприємство, про яке він згадує в інтерв’ю діяло і до мене», – сказав 13 січня на веб-конференції Анатолій Грицюк.

«Але я гордий тим, що за роки перебування мене на посаді голови облради, ми розвивали і підтримували в доброму стані всі комунальні підприємства. Це - обласні лікарні, кінотетри, об'єкти соціального значення, яких в області нараховується біля 150. Вони сьогодні виконують свої функції при тому, працюють без збитків», - сказав Грицюк.

«А хай Борис Петрович згадає, скільки він продав об'єктів під банки та комерційні структури, скільки він ліквідував спеціалізованих лікарень», - додав Грицюк.

Грицюк впевнений, що Клімчук намагатиметься продавати або надавати в оренду об'єкти комунальної власності.

«Йому 60 років. Часу мало, а фонд «Рідна Волинь» треба же ж чимось поповнювати… А хай Борис Петрович згадає, скільки він продав об'єктів під банки та комерційні структури, скільки він ліквідував спеціалізованих лікарень», – закидає губернатору депутат.

Про ідею ліквідувати обласну стоматполіклініку Грицюк відгукнувся негативно, мовляв такий заклад повинен існувати.

«Кому вона заважає? Просто є приміщення, на яке хтось поклав око, а тому Клімчук шукає ніби обґрунтування, щоб її ліквідувати. Зверніть увагу, всі західні області України мають стоматполіклініки обласного рівня, які надають методичну допомогу стоматустановами областей. Ліквідовувати такий заклад – думка хибна», – переконаний Грицюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Чайка Показати IP 13 Січня 2011 13:14
А цікава заруба починається!.. Але ж Грицюку нічого не світить!
VSC Показати IP 13 Січня 2011 13:37
"мабуть, прокинувся після «бодуна»" одно хамло хамит другому хамлу.
Майкл Кордеоне Показати IP 13 Січня 2011 15:10
Давно я так не радів, читаючи інтернет. Пєтровіч луччий ))))
леся Показати IP 13 Січня 2011 15:20
Да пора подумати про людей, Азарова більше хвилює ціна на продукти, а у Вас тільки одне хто - кому.
VSC до леся Показати IP 13 Січня 2011 16:16
Яныча волнует цена на продукты? Вы в это верите? Значит вы верите и в Деда Мороза, и в Снегурочку. Не читайте новостей, лучше смотрите мультики.
ГРЕК Показати IP 13 Січня 2011 16:39
После глупого , местечкового и просто бездарного кина "Йду з добром до людей" не могу всеръез воспринимать пана Анатолия.Читаю строчки его заявлений , а перед глазами это индийское мыло.
штик Показати IP 13 Січня 2011 20:30
Молодий і перспективий Грицюк ПРОГРАВ діду Борису.В Олиці в крайній хаті живе старий дід Панас,який за торбу сала вчить грати в карти і займатися політикою.Поки є час Грицюку потрібно терміно пройти курси перепідготовки і тільки тоді йти на вибори.
мілля Показати IP 14 Січня 2011 15:17
Єй Грицько, Грицько так тримати. Все що можна просвистів, долой по наклонной вниз, до закату зірки товаришу йдете упевненою ходою.
Серб Показати IP 14 Січня 2011 18:25
Цікаво, чи проковтне це цар Борис? Чи пробачить відверте хамство? Є ще у нього порох чи лише пісок старчєскій залишився? Якщо проковтне, то всі мочіть царя, це буде визнано хорошим тоном.
Лучанин Показати IP 14 Січня 2011 19:25
Грицюк - це брехлива, бесчесна, абсолютно непорядна потвора. Воно не має ні совісті, ні честі. Толян, краще мовчи, розумнішим будеш виглядати. А якщо ти такий чесний, то нащо на передодні виборів шватанув 5 гектарів земельки під Луцьком, та як останній сци..ун сховався за плечики своєї дружини.
Helge Показати IP 15 Січня 2011 23:40
Вам, рогулям, сколько времени не дай - все никак не нажретесь, не нахапаетесь......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus