USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ірина Головатенко презентувала свою програму волинським партійцям*

21 Серпня 2018 11:40
Претендент у кандидати на пост Президента України від УКРОПу Ірина Головатенко зустрілася із членами волинського УКРОПу, аби обговорити свою програму розвитку країни, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«УКРОП – чи не єдина партія, яка дає змогу своїм партійцям стати претендентом на посаду Президента України. Праймеріз – це не змагання персоналій, а програм від людей, які хочуть змінити нашу державу. В підсумку всі програми, які склали учасники праймеріз, будуть опрацьовані, проаналізовані та виведені в єдину, яку представить претендент від УКРОПу», - наголосила Ірина Головатенко.

Один із основних пунктів програми – це боротьба з корупцією. За словами Ірини Головатенко, Президент має бути позбавлений можливості впливати на антикорупційні процеси в державі.

«Крім того, я вважаю, що потрібно обмежити вік для голосування з 21-го до 75 років. В країні повинні впливати на політику люди, які розуміють важливість змін», - переконана Ірина Головатенко.

Україна має стати заможною, переконана укропівка. Тому вважає, що укладання Нового Економічного Договору із зрозумілими та рівними для всіх правилами ведення бізнесу в країні на законних підставах, повернення у державну власність народу активів, стратегічних об’єктів та формування національних держкомпаній, співвласниками яких стануть усі громадяни, а управителями – від імені та в інтересах народу України – Суверенні та Пенсійні фонди.

Крім того, уряд має створити гідні умови для розвитку бізнесу в країні, зокрема, знизити відсоткову ставку оподаткування для фізичних осіб і для фірм, підтримати національного виробника дотаціями з держбюджету на розвиток малих та середніх компаній. Аби залучити інвестиції, потрібно надати пільги новим підприємствам із кількістю нових робочих місць від 500 осіб. В програмі кандидатки – побудова чесної, вільної, сильної та територіально цілісної України, люди в якій будуть відчувати себе соціально-захищеними.

«Я беру участь в праймеріз, тому що хочу аби люди, які хочуть змін, повірили в себе і почали спільно працювати над розбудовою держави», - наголошує кандидатка.

В команді Ірини Головатенко адвокат, голова Подільського осередку УКРОПу Дмитро Шкрабатовський та керівник Кримського осередку УКРОПу Ерфан Кудусов.

«Ми намагаємося максимально працювати з громадськими організаціями. Це активні люди, які хочуть вирішити локальні проблеми, - каже Дмитро Шкрабатовський. – Ми дослухаємося до їхніх пропозицій, побажань і спільно працюємо над тим, щоб змінювати країну».

«Проведення процедури праймеріз в УКРОПі це можливість партійцям опрацювати та обговорити програми кандидатів, можливість кожного партійця внести свій вклад в єдину програму єдиного кандидата від УКРОПу на пост Президента України. Ми всі відчуваємо свою важливість у цьому процесі, важливість кожного нашого кроку і слова. Саме тому такі зустрічі із претендентами надихають нас ще більше працювати, вивчати та заглиблюватись у процеси побудови нашої держави», - підкреслив керівник Волинського осередку УКРОПу Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Gen Показати IP 21 Серпня 2018 16:29
Українці мають стати багатшими. Добро країни - народу. Бачу в неї все продумано. хороший кандидат чи ні?
Всезнайко Показати IP 21 Серпня 2018 17:09
Хоріща як Юлька...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus