USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Ірина Констанкевич вимагає від Луценка та Авакова розслідувати підкуп виборців на Волині

14 Квітня 2019 22:52
Ірина Констанкевич звернулась до Луценка та Авакова з вимогою розслідування підкупу виборців на Волині.

Стала відома схема, за якою Петро Порошенко купує масово купуж голоси виборців, мова йде про сотні тисяч гривень в одному селі, а масштабах держави це мільярди, йдеться на сайті нардепа.

Зокрема, у селищі Олика Ківерцівського районупрямісінько у приміщені селищної ради представник Петра Порошенка роздавав людям гроші. Близько мільйона гривень – таку суму привезли для того, аби розплатитись з «волонтерами», агітаторами учасниками сітки з підкупу на користь Порошенка.

Самі ж «волонтери», які прийшли за грошима, чесно зізнались, що прийшли отримати плату за свою буцімто «безкоштовну» допомогу.

«Волонтери-агітатори отримують зарплату тут. Ми працювали у виборчий період, отримуємо сьогодні зарплату», – каже жінка.

Волиняни, які беруть участь в сітці з підкупу виборців на користьПетра Порошенка зізнаються в тому, як «заводять» людей на дільниці, контролюють голосування, а кому потрібно – наливають. А у випадку, якщо приїжджає поліція, заявляють, буцімто жодних виплат не було. Одкровення працівників сітки вдалось зафіксувати завдяки зйомці на приховану камеру депутатом, який представився юристом штабу. Мова йде про тільки про ті випадки, які вдалося зафіксувати.

Такі злочини неабияк обурили волинян, народних депутатів Ірину Констанкевич та Юрія Савчука, депутатів обласної та місцевих рад, громадських активістів. Про це вони заявили в прямому ефірі телеканалу «Аверс» в рамках програми «На часі».

«Інформація про «сітку Порошенка» існувала вже протягом тривалого часу, а «обкатували» її ще під час виборів до ОТГ. Ми розуміли що це була «генеральна репетиція» перед президентськими виборами. Те що відбулося в Олиці, це тільки один з епізодів великого багатосерійного фільму із назвою «Вибори президента по українськи», - констатувала Ірина Констанкевич.

З цього приводу народний депутат Ірина Констанкевич зробила відповідні звернення до Генеральної прокуратури та Міністерства внутрішніх справ з вимогою дати належну правову оцінку таким злочинам та триматиме цю ситуацію на особистому контролі.

Як повідомлялося, волиняни, які беруть участь в сітці з підкупу виборців на користь Петра Порошенка зізнаються в тому, як «заводять» людей на дільниці, контролюють голосування, а кому потрібно – наливають. А у випадку, якщо приїжджає поліція, заявляють, буцімто жодних виплат не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 14 Квітня 2019 23:52
Де відображення тих фактів про які йдеться в повідомленні пані Констанкевич?
Паны Ырина Показати IP 15 Квітня 2019 07:07
Шо у вас окрім якогось умовного вимагання получається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus