USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Італія заборонила в'їзд пасажирам з 13 країн через пандемію коронавірусу

10 Липня 2020 11:56
Італія заборонила в’їзд в країну пасажирам з 13 країн через загрозу поширення коронавірусу.

Відповідну постанову підписав міністр охорони здоров’я Італії Роберто Сперанца після обговорення ситуації з міністрами закордонних справ, внутрішніх справ і транспорту, повідомляє Новое время з посиланням на ANSA.

Заборона на в’їзд поширюється на громадян, які протягом 14 попередніх днів перебували або були транзитом в 13 країнах: Вірменія, Бахрейн, Бангладеш, Бразилія, Боснія і Герцеговина, Чилі, Кувейт, Північна Македонія, Молдова, Оман, Панама, Перу, Домініканська Республіка.

Італія також призупинила пряме і транзитне авіасполучення між цими країнами.

«У світі пандемія знаходиться в найбільш гострій фазі. Ми не можемо анулювати жертви, принесені італійцями в ці місяці, тому ми вибрали лінію граничної обачності», – пояснив рішення італійського МОЗ Сперанца.

Італія – одна з найбільш постраждалих від пандемії країн Європи. На даний момент коронавірусом заразилися понад 242 тис. осіб, майже 35 тис. померли.

Довгий час Італія входила в трійку лідерів за кількістю країн з найбільшим числом зафіксованих випадків COVID-19, зараз вона знаходиться на 12 місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus