USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Юрист мерії пояснила, чому зволікали зі «сталіністами»

28 Квітня 2011 14:43
Начальник юридичного відділу Луцької міської ради Марина Мартіросян не подала вчасно на «сталіністів», що збирали гроші у центрі Луцька, бо їй ніхто не дав відповідного доручення.

Про це Мартіросян розповіла у інтерв’ю ВІПу.

Нагадаємо, 20 квітня депутати Луцької міської ради 20 квітня прийняли рішення утворити спеціальну комісію, яка б вивчила роботу юридичного відділу і його керівника Марини Мартіросян. Одним з приводів до цього стали заяви депутатів про неякісну роботу юрвідділу. Зі слів депутата Павла Данильчука, юрвідділ запізно відреагував на встановлення намету комсомольців у центрі Луцька.

Мовляв 6 квітня Микола Романюк доручив юрвідділу звернутися до суду щодо заборони встановлення намету. Однак, зі слів Данильчука, реакція була аж після 11 квітня, коли вже відбулася сутичка між ліворадикальними та національно налаштованими представниками політичних сил.

Хоча Марина Мартіросян стверджує, що ніхто їй такого доручення не давав.

«Ми з вельмишановними депутатами на засіданні комісії прослухали запис, зроблений на сесії. Голова сказав: «Я про це знаю. Буде подано позов. Його підпишу, щойно вийду із зали». Але прізвища начальника юридичного відділу чи когось іншого не прозвучало», - сказала Мартіросян.

«Фактично доручення мені особисто ніхто не давав. Усі документи, що стосувалися цієї справи, були розписані на Святослава Кравчука або ж Романа Крохмаля. Лише 11 числа Святослав Євгенович розписав документ на Мартіросян. Тоді ж подали позов, а наступного дня виграли суд», - повідомила юрист Луцької мерії.

«Мало того, є процедура, правила проведення масових акцій. Ми зобов’язанні попереджати, надсилати відповідні листи. Певно, людям це не подобається. Слідування чинному законодавству вони сприймають як зволікання», - додала Мартіросян.

«Врешті, навіть інтереси тих, хто збирав на пам’ятник, влада повинна захищати. Вони ж теж – частина громади. Тому ми й дотрималися всієї процедури. Інакше під міською радою щодня будуть майоріти прапори й збиратимуть акції протесту», - сказала юрист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучано Показати IP 28 Квітня 2011 15:42
Я декілька разів казав - не трогайте симпатичну дівчинку. Все діло в тому, що Романюк - СОПЛЕЖУЙ. Він не вміє оперативно приймати рішення, не готовий до швидких змін ситуацій, намагається сховати голову в пісок, прагне перевести стрілки, пустити дим в очі, вийти сухим з води, зіграти з електоратом в лохотрон, тощо.
Лучанин до Лучано Показати IP 2 Травня 2011 12:57
импатичну дівчинку? Тобі що з того якщо вона шланг і нагла мегера? Вона має бути не симпатична а толерантна і професійна.
Бичано до Лучано Показати IP 4 Травня 2011 15:24
А Маринка гарненька ) Вірменська кров мабуть зі слов`янською перемішана. М`які риси обличчя )
хорвaт Показати IP 28 Квітня 2011 15:56
Мартіросян як зaвжди ,дeтсaд,.Тупи видмaзки.
Коханка Показати IP 28 Квітня 2011 17:10
Романюк молодець. На відміну від інших - терплячий, вихований, порядний, розумний.... А з юристкою йому не повезло. Невиховане дівчисько і малограмотне, некомпетентне у юридичних питаннях.
Павлік Показати IP 28 Квітня 2011 17:11
А чому не трогати симпатичну дівчинку, Лучано ? Вона що прийшла погратися в мерію? Нікчема, сором за неї, позор мерії.
Анжела Показати IP 28 Квітня 2011 17:15
Сором за неї. Як можна її тримати на посаді? Невже не було кращих? Кричати добре вміє, а тут прогавила, бо мер не сказав. А для чого ти в нього юрист? Щоб відстоювати інтереси чи кидатись як собака?
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2011 22:34
Так, з юристом не повезло, але не в даному випадку. Тут вона абсолютно права. Цікавить інше: "Тоді ж подали позов, а наступного дня виграли суд". Як??? Люди місяцями, а то і роками чекають рішень суду, а тут наступного дня! Хто це може пояснити без політики?
Турійчано Показати IP 28 Квітня 2011 23:07
Лучано, а вас випадково у справжньому житті не Богданом Павловичем кличуть?
Віталій Показати IP 29 Квітня 2011 10:05
І чому у всьому завжди винні юристи. ЮРИСТИ - це виконавці волі чиновників, вони не мають відповідних повноважень. А для того щоб подати позов потрібні наявні документи (клопотання про розміщення намету, про акцію) а їх не було.
Вовка Показати IP 1 Травня 2011 13:53
А справа не тільки у юристах. А в цій Марії, вона така депресивна - сам зустрічався з нею.Така молода, а така зла
Бичано до Вовка Показати IP 4 Травня 2011 19:21
Мо хлопця не має... Чо гав ловив?
Вовка Показати IP 5 Травня 2011 09:33
Ви що ?Я б її не витримав, вона діставала й так!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus