USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ющенко у Луцьку мало не посварився з Банадою. ФОТО

9 Грудня 2009 08:43
Президент України Віктор Ющенко, який був присутній на урочистостях з нагоди 70-річчя Волинської області і 810-ї річниці Волинсько-Галицького князівства, раз-по-раз поривався критикувати дії уряду і Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.
«Це світова криза? Криза на Грушевського сидить, на сьомому поверсі», – казав волинянам керівник держави. Опісля цих слів Президент вибачився, що не вітає волинян із знаменними датами і додав, що це емоції його так «завели».
На цей закид із залу пролунав крик радника голови Волиньради Володимира Банади: «Не треба політики! У нас свято!».

Пані із першого ряду стала вигукувати: «Геть політичну аферистку!».
Віктор Ющенко зауважив, що як не складно вести діалог, він все ж таки спробує це зробити і додав, що міг би просто «відтарабанити» 40 сторінок тексту, роздати 10 орденів і таким чином привітати волинян, проте він виступає за можливість взаємного спілкування.

Коли Володимир Банада спробував щось вигукувати знову, Президент України Віктор Ющенко сказав: «Ви такі нетерплячі, зачекайте трохи. Якщо вам нецікаво – вийдіть!».
І таки почав вітати волинян із знаменними датами, коротко нагадавши присутнім історію краю і величні постаті. Час від часу зал вибухав оплесками, реагуючи на слова Ющенка. Також Глава держави розповів, що вже зроблено за час його президентства. «Історія завжди складається із боротьби за власну незалежність», - зауважив Президент.

Розповів Глава Держави про найвищу ціну за російське блакитне паливо у Європі, - 360 доларів США, у той час як Німеччина платить 170 доларів США за тисячу кубометрів. Нагадав Віктор Ющенко і про наміри Юлії Тимошенко створити контрактну армію.
Розповіді Президента України не заспокоювали радника голови Волиньради, який час від часу намагався щось викрикнути. «Вибачте, шановний ветеран! Вибачте, хто образився! Я дійсно хотів говорити щиро!», - сказав Віктор Ющенко. Присутні в залі просто зайшлися реготом і загомоніли після репліки Гаранта про ветерана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
seal Показати IP 9 Грудня 2009 09:36
Що ж - це черговий прокол у підборі аудиторії для Президента. А Банаду за мужність поважаю. Очевидно людині, яка прийшла на ювілей набридло слухати, яка Вона погана, а Він хороший. А те, що Віктор Андрійович хвробливо реагує на критику, відомо вже давно. І це не перший випадок хамського поводження з незгідними щодо його думок. Згадати хоча б дискусію з Олесем Донієм.
sven Показати IP 9 Грудня 2009 09:56
Вибачаюсь, я був там присутній і все бачив і чув особисто. Банада вів себе просто не культурно - перед ним виступав не будь-хто, а Президент. Це елементарна повага до людини і вибору мільонів. Банада сам за нього горло рвав на Майдані, аж червонів, бідний... а потім, відразу, втік до Юлькі заради теплої посади. Тільки і вміє що базікати. А де ви побачили хамське поводження зі сторони Президенту? Цілком нормально відреагував на хамські викрики з залу.
JW Показати IP 9 Грудня 2009 11:05
не належу до прихильників Банади, однак мова в стилі "нецікаво - вийдіть"(та ще й у гостях - теж неповага. Та й діалогом із народом, якого так хотів Ющенко, це не назвеш.зрештою, так можна сказати й усій країні - не подобається - їдьте звідси. що люди й роблять, не чекаючи на таке от "запрошення".
seal Показати IP 9 Грудня 2009 12:13
to sven/ Та справа не особисто в Банаді. Між іншим я теж не його прихильником. Тут я цілком погоджуюся з JW 9 грудня, 11:05. Адже Президент приїхав, як офіційна особа, привітати волинян з ювілеєм, а не проводити передвиборчу агітацію.
хз Показати IP 9 Грудня 2009 12:31
а заєте хто банада? - радник голови обласної ради, колишній його заступник........
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 13:59
а Ющенко таки взув Банаду! Браво!
Юка Показати IP 9 Грудня 2009 14:08
До sven: я би Банаду некультурним не називала. якщо хто слідкує за його політичною діяльністю, той знає, що він здавна любить привертати до себе увагу у будь який спосіб. "Люблю себе я", що тут ще скажеш. а вчора він вчергове довів, що полюбляє аби його ім'я довго лишалося на устах багатьох, а тим паче на устах самого президента
sven Показати IP 9 Грудня 2009 14:11
от тільки біда - Президент його по-імені не знає і не взнає ) ветеран :)
Відвертий Показати IP 9 Грудня 2009 14:22
Після вчорашнього я Банаду у просто зауважав. Молодець! Не кожен зможе от так поставити гаранта на місце. Це позиція!! А президенту хто б він не був хамити, і зауважте постійно, не годиться за посадою, опускатись навіть словами ("бомжиха" і т.п.), нижче плінтуса просто сором і ганьба. Зрозумілі його конвульсії на прикінці каденсії, але діватись нікуди, окрім пасіки. Треба набратись мужності сказати самому собі - я бездарний державний менеджер і гідно піти, а не чекати тичків і улюлюкань навздогін.В історії України його заплямована сторінка уже перевернута, баста, і слава Богу!
Кіра Показати IP 9 Грудня 2009 14:46
В черговий раз після своєї інавгурації наш гггарант показав своє справжнє лице, обмежене Хорунжівське виховання та інтелект бухгалтера-) Хоча це ще і нетак давно було,згадайте скільки народу ходило у Луцьку з помаранчевими стрічками і замість "доброго дня" - говорили Ющенко!, а водії авто?-вони так і віталися один з одним подаючи тричі сигнал клаксону... А що ми бачили учора?-жалюгідного невдячного мурчика який нехоче залишатися без свого крісла (як це видно було по колишньому спікеру Морозу-))!),та винуватить в усьому свою маму, твердо знаючи, що вдруге вона йому крісло ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ - недовірить-))) На мою думку Мамі тепер потрібно буде зробити набагато більше ніж 10кроків, щоб розгребти весь той хлам який залишають після 5річного банкетування на Банковій розбещений владою сільський хлопчик разом із своєю свитою у вигляді РАДНИКІВ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ!-зверніть увагу як звучить!-і як сприймаєця Вами через 5років!
Знаючий Показати IP 9 Грудня 2009 17:06
Взув Банаду, бо мав мікрофон? Я думаю, що Президент наламався в черговий раз
Анонім Показати IP 9 Грудня 2009 22:09
Якщо кожен холоп буде гавкати на Президента, який би він не був, країни не буде. До цієї посади (а не особистості шо там сидить) треба ставитись з повагою, бо це - вибір України.
Валентина Показати IP 9 Грудня 2009 22:58
Мені дуже соромно за волиняк.Ви не гідні нащадки УПА.Коли волинь у 2007р проголосувала 85% за Юлю Капітельман ми були в шоці!Я бачу Ви знову підбухторюєте неграмотний свій народ голосувати за дніпропетровську аферистку. Вам не пробачать навіть ваші діти та онуки за це зло яке ви принесете Україні!!!!!
вого КРОК Показати IP 10 Грудня 2009 00:34
Гарант- "...міг би просто «відтарабанити»..".Банада-зрозумів, заспокоївся.Правда в іпостасі ветерана))) P.S А "пересічні"волиняни на фото,як на підбір,усі вкрай виснажені вирішенням проблем волинського полісся))
alex Показати IP 10 Грудня 2009 08:17
"треба ставитись з повагою, бо це - вибір України." - це помилковий вибір України і мій в тому числі. А сьогодні в нас є чотири лідери, які змагаються, хто найбільше гразі виллє на конкурентя і це роблять в будь-який час і в будь-якому місці.
СЕмен Показати IP 10 Грудня 2009 19:19
Зустрілися два не виховані, як цапки на містку і не дали один одному дороги. Одне не гоже і друге нічого не зробило доброго. Ігоря Гудзя в Президенти! Народ переможе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus