USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Іваничівські школярі допомогли відремонтувати автомобіль для 14 ОМБр

19 Травня 2019 08:00
Іваничівська школа № 1 та волонтери передали бійцям на Схід відремонтований автомобіль. На ремонт автомобіля для бійців танкового батальйону 14 ОМБР учні та педколектив школи зібрали 12 тисяч грн.

Про це йдеться на сторінці Іваничівської селищної ради у Фейсбуці.

Учні та педагогічний колектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1-гімназія» селища Іваничі почали займатися волонтерством ще з часів Майдану. Продовжили свою добру справу вони також із початком бойових дій на Сході. Збирали усе – від продуктів – до одягу. Завдяки спільним зусиллям діти, вчителі та батьки зібрали 12 тисяч гривень на ремонт автомобіля для бійців танкового батальйону 14- ОМБР.

До цієї справи долучилися волонтери: депутат обласної ради Валерій Курстак та підприємець Петро Сопронюк, які організували ремонт даного автомобіля, який сьогодні був урочисто переданий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus