USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Із «Азовсталі» евакуювали усіх дітей, жінок та старших людей

7 Травня 2022 19:34
Із «Азовсталі» у Маріуполі евакуйовано всіх дітей, жінок та старших людей.

Про це в Телеграмі повідомила віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реїнтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

«Наказ Президента виконано: всіх жінок, дітей та людей похилого віку з Азовсталі евакуйовано. Цю частину маріупольської гуманітарної операції завершено», – написала Верещук.

Читати ще: «Єдина робота, яка була в Маріуполі, – збирати тіла»: до Луцька приїхала родина з окупованого міста

Разом з тим, як пише Українська правда, під час евакуації цивільних громадян із «Азовсталі» 6 травня від російських обстрілів загинули три українські захисники, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомили в командуванні полку «Азов».

«Вчора (6 травня – ред.) під час евакуації цивільних з території заводу поклали життя троє військовослужбовців та шестеро отримали важкі поранення.

Один загинув від ПТУРа, попадання в евакуаційну машину. Двоє загинули від бомб, які скидали БПЛА».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus