USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Ізраїль першим у світі заборонив модній індустрії продаж хутра

10 Червня 2021 22:44
Ізраїль став першою країною в світі, що повністю заборонила модній індустрії продаж хутряних виробів.

В Ізраїлі підписаний указ про заборону продажу хутряних виробів. Таким чином він став першою в світі державою, яка пішла на такий крок, повідомляє НВ з посиланням на Jerusalem Post.

«Хутряна промисловість є причиною загибелі сотень мільйонів тварин у всьому світі і завдає невимовної жорстокості і страждання», – заявила міністр охорони довкілля Ізраїлю Гіла Гамліель.

Заборона набуде чинності в грудні 2021 року.

Рішення ввести заборону привітала ізраїльська неурядова організація із захисту прав тварин Animals Now. Її представники назвали рішення «історичним» і запевнили, що воно «врятує незліченну кількість тварин від пекла хутряної промисловості».

Заборону привітала також Peta, назвавши його «історичною перемогою», яка захистить «незліченну кількість лисиць, норок, кроликів та інших тварин від вбивства заради їх шкури».

Ізраїль став першою державою в світі, що повністю заборонила продаж хутряних виробів. У 2019 році американський штат Каліфорнія заборонив модній індустрії продаж хутра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Арафат Показати IP 11 Червня 2021 00:32
Ага - зате натаньяха дозволив стріляти в арабів, якщо вони «підозріло» виглядають. А норки на фермах живуть краще, аніж дехто з людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus