USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кабмін дозволив гуляти групами до 8 людей і сидіти за столиками вчотирьох

13 Травня 2020 16:19
Кабінет міністрів дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб, а на літніх терасах ресторанів і кав’ярень сидіти по четверо з дотриманням дистанції щонайменше півтора метри.

Про це йдеться у змінах до пункту 2 постанови Кабінету міністрів від 11 березня № 211, які члени уряду підтримали одностайно, пише Українська правда.

Як зазначив міністр охорони здоров’я Максим Степанов: «В нас було, що на літних майданчиках можливо виключно дві особи за столом. Ми цей перелік розширюємо до чотирьох осіб, але залишаємо відстань півтора метри між місцями для сидіння. Це перше.

Друге: в нас було виключно літні тераси просто неба. Поспілкувавшись із рестораторами, ми додали, що на відкритому повітрі: під тентами, на верандах – так, як це існує.

І додали ще один момент щодо кількості осіб, які можуть пересуватися: у нас було не більше двох осіб – ми додали не більше ніж 8 осіб. З доопрацюванням у секретаріаті Кабінету міністрів ці зміни прошу підтримати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 13 Травня 2020 16:27
Скоро будуть казати,кому і коли можна дихати!!!! А стадо слухається!!!!
Лучанин Показати IP 13 Травня 2020 16:27
Чого там гратися! Дозволити все і зразу. Яка там ще хвороба? Який вірус?
Все логічно Показати IP 13 Травня 2020 18:50
Кабінет міністрів дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб. Тоді чому неможливо запустити маршрутки з пасажирами (групами) до 8 осіб?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus