USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кабмін легалізував медичний канабіс в Україні

9 Квітня 2021 14:26
В Україні дозволили легалізацію канабіса для медичних цілей в формі лікарських засобів.

Про це йдеться в постанові Кабміну від 7 квітня 2021 року № 324, де внесли зміни до переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, пише OBOZREVATEL.

«До речовини ізольованового канабідіолу (ізоляту канабідіолу) цією постановою заходи державного контролю не встановлюються», – йдеться в документі.

Відзначається, що обіг психотропних речовин Дронабінол, Набілон (синтетичний канабіноїд, імітуючий дію ТГК) та Набіксімолс (стандартизований екстракт канабісу з однаковим вмістом ТГК та канабідіолу) допускається лише у формі лікарських засобів або у формі субстанцій, призначених для виробництва, виготовлення таких лікарських засобів.

Раніше мии повідомляли, що медичний канабіс виключили з переліку найнебезпечніших наркотиків у світі, в якому присутній, зокрема, героїн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дєд Показати IP 9 Квітня 2021 17:30
Будете палити коноплі а не їсти хліб з маслом з такими цінами.... Ха-ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus