USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Кадиров заявив, що якби керував спецоперацією, то вже взяв би Харків і Київ

12 Березня 2022 23:34
Очільник російського регіону Чечні Рамзан Кадиров заявив: якби його призначили керівником так званої спеціальної операції в Україні, то він уже взяв би Харків та Київ і повісив би там триколор.

Про це одіозний Кадиров заявив під час програми «Вечер с Владимиром Соловьёвым».

У цілому про війну в Україні Кадиров висловився так: «Чесно, нашим бійцям не подобається. Спецоперація триває повільно. Верховний головнокомандувач поставив завдання – по максимуму зберігати міста, життя людей. Ми намагаємося робити все можливе і неможливе, аби виконувати наказ.

А в них немає ні президента, ні верховного головнокомандувача. Вони вбивають своїх жителів. Вони грають як актори. Їм потрібно вручати «Оскар».

І наші бійці хотіли б піти прямо, зустрітися віч-на-віч і показати все, щоби заспокоїти свої душі».

Читати ще: Кадирівці розстрілюють поранених російських окупантів, – розвідка

При цьому Кадиров замовчує той факт, що його військові вже зазнали значних втрат у війні з Україною. А політик та військовий Андрій Білецький у своєму Телеграм-каналі оприлюднив відео із загиблими та пораненими кадирівцями. Він зазначив, що інформаційна війна, яку веде ворог, тримається, зокрема, на залякуванні населення військом Кадирова, яке нібито прийшло зачистити Україну від українців. Однак нічого, крім селфі в Instagram, вони робити не вміють.
Як ми писали раніше, Кадирова дуже сильно підставляють російські військові, користуючись війною в України, щоб послабити його вплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Янеробот Показати IP 13 Березня 2022 00:39
Будь ти проклятий урод кадиров
Димон Показати IP 13 Березня 2022 08:48
Для чого вы показуйте этого клоуна? Кадыров просто цепная собака, и его место возле своего отца, они его ждут разом с Кобзоном
Щока рамзанчика Показати IP 18 Березня 2022 21:14
Він би максимум за мене взяв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus