USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Камбек, що не відбувся: «Старий Луцьк» поступився «Житомиру» в останній чверті. Фоторепортаж

21 Березня 2021 07:58
Протягом усієї гри між «Старим Луцьком» та «Житомиром» на майданчику була рівна боротьба. У третій чверті лучани зуміли відіграти одинадцять очок та зрівняти рахунок перед останньою десятихвилинкою (49:49). Але все ж поступилися гостям на власному майданчику в ОДЮСШ у першому матчі – 60:72.

Перші очки у матчі закинув «Житомир» – здалеку влучив Мещеряков. Гості володіли невеликою перевагою половину чверті, але три «трьохи» підряд від Коцька, Унгуряна, Федчука, а також ефектний данк від Дейни зробили перевагу «Старого Луцька» +8 і змусили тренера житомирян брати тайм-аут. Перерва допомогла гостям, адже до кінця першої чверті вони скоротили відставання до -3 – 17:14.
За половину другої чверті «Житомир» знову накидав на п’ятиочкову перевагу. Натомість у лучан зовсім нічого не залітало – за п’ять хвилин вони спромоглися закинути лише три очки. Здавалося б, трьохочковий Крамара сколихнув його партнерів, але ні. На велику перерву «Старий Луцьк» пішов з програшним рахунком – 29:31.
По перерві гра у лучан знову не йшла, а «Житомир» тим часом відірвався на +11. Проте за дві з половиною хвилини до кінця чверті господарі почали розривати «Житомир» та здійснили неймовірний камбек. Спочатку у відриві закинув Бондарук після пасу Дейни, потім Прозапас влучив з-за дуги після перехоплення Унгуряна, а після цього по «трьосі» закинули Федчук та той же Прозапас. Завдяки ривку в +13 лучани не лише зрівняли рахунок, але й вийшли вперед – 47:45. Щоправда, до кінця чверті гості все ж зрівняли рахунок – 49:49.
А в четвертій десятихвилинці лучани отримали на початку дві «трьохи» та вже не зуміли повернутися у гру, поступившись з рахунком – 60:72.


Найрезультативнішими у «Старого Луцька» стали Едуард Федчук та Максим Дейна, які закинули по 10 очок. Вже сьогодні «Старий Луцьк» матиме шанс взяти реванш, початок другої гри об 11.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus