USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Камери зафіксували, як водій у Луцьку погнув дорожній знак та втік. Відео

3 Грудня 2021 16:13
На вулиці Липинського в Луцьку водій засобу «SsangYong» наїхав на дорожній знак, пошкодив його, а потім залишив місце пригоди.

Відео ДТП зафіксували камери відеоспостереження Центру Безпеки міста Луцьк.

«Водій транспортного засобу «SsangYong» з номерними знаками «AC3417AK», здійснивши наїзд, не зупинився, а, розвернувши своє авто, спокійно поїхав, покинувши місце пригоди», - йдеться у повідомленні.

За цим факту департамент муніципальної варти направив лист із відеозаписом до правоохоронних органів, аби притягнути винуватця до відповідальності.

Зауважимо, що за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди передбачається адміністративна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2021 16:43
То ж є таксіст, так що така поведінка то не дивина)
Ууу до Лучанин Показати IP 4 Грудня 2021 13:05
Він не таксист. У нього якісь орли на тій шашці, є декілька авто в місті з такими. Я це авто часто бачу біля підїзду припарковано. Всі ставлять авто нормально, тільки це чудо завжди криво паркує своє відро
Леонід Показати IP 3 Грудня 2021 17:09
Він,в недалекому минулому, сам бувший правоохоронець.
Бляха Показати IP 3 Грудня 2021 17:23
Він живе на Чороновола 2а Ще протокол за їзду на тротуарі написати, розворот на переході, він реально неадекват Якби там стояла дитина на тротуарі???...
Петро до Бляха Показати IP 3 Грудня 2021 20:04
Це такі "бомбіли" в Луцьку. Щоб стояти біля зупинки наремонтуємій площі біля РАГСу - знаки "об'їзд", "ремонт дороги" і "цеглу" пинівечили і викинули на тротуар щоб не заважала, цього місяць ніхто "не бачив".. А бомбіли і зараз там стоять. Запитайте про COVID - сертифікат на щеплення, вони людей збираються возити. То ті що бикують на зауваження, незаконна "стоянка" біля" Троянди" з доїздом по тротуару і велодоріжці і жодного муніципала чи поліцейського
дідо Показати IP 3 Грудня 2021 17:40
Приклад їзди по тротуару дає муніціпальна варта, а інші наслідують.
Саша Показати IP 3 Грудня 2021 19:23
Поліцаям не до цього,в них масочки чи у всіх на місці цікавлять.
Водій Показати IP 3 Грудня 2021 21:34
На мою думку, якщо б розміщення дорожніх знаків відбувалось з дотриманням норм Закону України "Про дорожній рух" та вимог державних стандартів (які існують в країні, хоча, дотримуватись їх ніхто не збирається), таких інцидентів було б набагато менше, або не було б взагалі. Розміщені таким чином дорожні знаки можна було б, принаймні, побачити у дзеркало заднього виду.
—— Показати IP 3 Грудня 2021 22:27
Це чучало вчилося в школі номер 3 м.Луцьк через десять років після закінчення цієї школи… воно здало… нібито вчителі брали хабарі у вигляді (цукерок та іншого…)ПОЗОРІЩЕ !!!
Андрій Показати IP 4 Грудня 2021 08:33
Судячи по їзді по тротуарі, розвороті на пішохідному це ще той бик обісцяний.
Олександр Показати IP 4 Грудня 2021 16:31
Ну і притягніть до відповідальності... А ні бо не видно хто за кермом? . Ну то просто по пі....діть...!!
Свідок Показати IP 4 Грудня 2021 18:00
Мали необережність з цим горенедолюдиною пересікатися по життю декілька разів. Про таких РЕАЛЬНО КАЖУТЬ, в дитинстві татко три рази підкинув маленького, та два вдалося впіймати. Там вавка на всю голову

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus