USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Канада виділить для України $45 млн та посилить санкції проти РФ

3 Липня 2019 09:00
Уряд Канади вирішив виділити на підтримку України понад $45 млн. Про це після зустрічі з президентом Володимиром Зеленський сказав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, повідомляє пресслужба уряду країни.

Близько $25 млн з цієї суми підуть на реформи у сфері інклюзивності та гендерної політики.

Крім цього, Канада продовжить санкційну політику проти Росії через її агресію проти України.

«Ми продовжимо бути країною, яка ввела відносно Росії серйозні санкції, але діяти будемо паралельно з нашими міжнародними друзями і партнерами… Ми вважаємо, що надзвичайно важливо побачити позитивні дії Росії, і ми продовжимо серйозно підтримувати Україну, вводячи санкції проти російських офіційних осіб», – сказав Трюдо.

У пресслужбі президента України заявили, що Зеленський назвав Канаду другом України, а прем’єр-міністра Джастіна Трюдо одним із тих, хто надихнув його йти у політику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus