USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Канада ввела санкції проти доньок Путіна і ще 12 росіян

19 Квітня 2022 20:06
Канада у вівторок заявила, що вводить цілеспрямовані санкції щодо 14 осіб російського режиму, зокрема щодо двох дорослих дочок президента Росії Володимира Путіна.

Про це йдеться у заяві міністерства закордонних справ країни, повідомляє «Європейська правда».

Нові заходи накладають обмеження на 14 близьких соратників російського режиму, включаючи російських олігархів та членів їхніх сімей. Сюди входять дві дорослі дочки президента Путіна, а також дружина глави МЗС РФ Марія Лаврова.

Також під санкції потрапили російські олігархи Петро Авен і Михайло Фрідман, та глава Центробанку РФ Ельвіра Набіулліна.

«Ці дії демонструють, що Канада не відступить, притягуючи президента Росії Володимира Путіна та його соратників до відповідальності за їх причетність до вторгнення російського режиму в Україну», – йдеться у заяві міністерства.

Раніше цього місяця Сполучені Штати та Британія оголосили про санкції проти дочок Путіна – Катерини Тихонової та Марії Воронцової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus