USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кандидат у депутати в міськраду Луцька обманює виборців. ДОКУМЕНТ

9 Серпня 2013 12:59
Аркадій Яворський, котрий балотується в депутати до Луцької міськради від Партії регіонів у виборчому окрузі № 10, вирішив привласнити собі здобутки області та міської ради. Так, Аркадій Яворський під час агітації активно переконує своїх виборців, що це він ініціював ремонт дороги поблизу житлових будинків на проспекті Грушевського, 1, а також двору на вулиці Гулака-Артемовського, 7.

Голова Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» Сергій Григоренко в коментарі «Волинським новинам» заявив, що це «повна брехня, адже кошти на облаштування дороги виділено з обласного бюджету після звернення Луцької міської ради». Сергій Григоренко заявив, що таким чином Аркадій Яворський обманює лучан, тож виборці повинні зробити висновки про такого кандидата на пост депутата власними голосами 18 серпня на виборчій дільниці.

Щоб не бути голослівним, Сергій Григоренко пред’явив документ, який засвідчує, що ремонтні роботи, проведені на вулицях Коновальця, Гулака-Артемовського та проспекті Президента Грушевського, виконувалися після звернення першого заступника луцького міського голови Святослава Кравчука до влади області.


Читайте також: Половина кандидатів у луцькі депутати передумали балотуватися. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
комсомол Показати IP 9 Серпня 2013 13:14
Грыгоренко злобный фашист.Фошизм не пройдет.Сталин вас всех накажет.За чтож наши деды товарищи воевали?
Кацамольцы до комсомол Показати IP 9 Серпня 2013 13:20
Все, кто нам не верит, злобные фошизды! САТАЛИН ВСЕХ НАЙДЕТЬ И ПОКАРАЕТ. Не верят панимаш, что Яворский дороги понаремонтировал, погоду хорошую обеспечил (слово закинул хде надо. Пришла весна, настало лето, спасиба партии (Яворскому) за ето.
комсомол до Кацамольцы Показати IP 9 Серпня 2013 13:28
Типичный фашизм.Яворский наш мужик.Служил как Саша Кононович.Но правда у Саши два образования.Не допустим фошистских действий.
Colonel до комсомол Показати IP 9 Серпня 2013 13:54
Ваш, ваш, кіздеть ви майстри. Землю- селянам, воду матросам!
Григорій Іванович до комсомол Показати IP 9 Серпня 2013 13:55
Фашизм- Выделение собственной нации как "избранной" "лучшей" и отказ остальным нациям в правах. Возьмем несколько цитат из священной книги задающей религию Иудаизм: “Подобно тому, как человек превосходит животное, евреи превосходят все народы на земле”. “Одни евреи достойны названия людей, а ГОИ (неевреи, арии), имеют лишь право называться свиньями”.
Баннед до Григорій Іванович Показати IP 9 Серпня 2013 14:08
Ну, просто никто полностью Тору не читал - поэтому до сих пор большая честь планеты считает жидов белыми и пушистыми.
нарід Показати IP 9 Серпня 2013 13:15
всіх їх гнати су*ар.повна люстрація влади всіх ступенів і гілок. по піночетівські
Виборець Показати IP 9 Серпня 2013 14:49
А вчора вже Аверс качку закинув, за Яворського всі опитувані у передачі так щебетали "дорогу зробив, дитячі майданичики облаштовує..." і т.д. А що, він за власний кошт це все зробив, чи у відставного генерала бабла німерєнно, що аж дороги будує. Щоб потім не ображались: бачили очі що купували, їжте хоч повилазьте... Хоча, що Грироренко, що Яворський, що свободівець Вікторов - усі однакові!
квітка Показати IP 9 Серпня 2013 16:27
Хочу довести до вашого відома, що за дороги відповідає Соколовська, при чому тут Кравчук. А лист можна сфабрикувати. Хто щось робить тому гадять. А що зробив Дубняк?
комсомол до квітка Показати IP 9 Серпня 2013 17:01
Благодоря комунистам мы можем ловить рыбу .Фошистские действия не пройдут.А товарищу Яворскому спасибо за дороги!!!!
Кацамолцы до комсомол Показати IP 9 Серпня 2013 18:11
"Благодаря камуниздам" мы сможем ловить рыбу и кормить свиней, а также откармливать козлов. Хвошизды и камунизды ...тьху извините, не камунизды а бандеравцы не прайдут!А товарищу спасибо за наше счастливое детство.
Цветок до квітка Показати IP 9 Серпня 2013 17:21
Та підробити не лише лист можна, а і все. Тільки, як відставний генерал може дорогу будувати і за який кошт?
Pavloz85 Показати IP 9 Серпня 2013 19:08
Я нікого не захищаю, тому не подуймате лишнього, але: чому це заяви Яворського про те, що він ініціював певні ремонтні роботи, визнаються брехнею лише через те, що це не за його кошти зроблено? Якщо не помиляюсь, то ініціювати можна по-різному. Може він десь там на засіданні зробив заяву про це, чи іншим чином заявив про необхідність зробити цей ремонт - це і є ініціатива. От якби він виборцям розповідав, що зробив дороги за власний кошт - оце була б брехня, а так немає жодних підстав вважати і, тим більше, називати його брехуном. І документ за підписом Кравчука абсолютно нічого не доводить.
Григорій Іванович до Pavloz85 Показати IP 9 Серпня 2013 19:35
Накуй нам мер і мерія і дупутати разом взяті. От Яворський "Може він десь там на засіданні зробив заяву про це,(слово закинул хде надо)"і дороги зроблені. Толковий чоловік. Може він ще "десь на засіданні скаже" і зарплати і пенсії будуть європейські! А то всі мовчать, чекають поки Яворський десь там слово закине..і всьо, "всеобщеє благоденствіє" (Можливо він у золотої рибки наради проводить)
Colonel до Pavloz85 Показати IP 10 Серпня 2013 11:01
"Може він десь там на засіданні зробив заяву про це, чи іншим чином заявив про необхідність зробити цей ремонт - це і є ініціатива". Усе ж кругом ідійоти! Ніхто ж і не додумався, шо дороги ремонтувати треба. А прийшов кандидать , сказав і процес пішов! Ну а як стане депутатом, то підкаже тим дебілам шо людям зарплату потрібно платити людську. Ото заживемо.
Слідчий сюжету Показати IP 10 Серпня 2013 16:58
Нотаріус мабуть була у цей день,як видно хвора, але прийшла на роботу, що б зробити користь людям. Проте Червяк (журналіст аверса) створила такі умови, що вона (нотаріус)ще більше відчула не домагання і вимушена була піти у лікарню. Однак Червяк перестріла її і заважала рухатися до лікарняного закладу. Про це яскраво видно у відео. Мало того, Червь почала задавати провокаційні питання. Так нотаріус каже, що вона хвора і йде у лікарню, а Червь підїдаючи нотаріуса питає, а що будуть робити ті, що прийшли на прийом. У відео сюжеті можна спостерігати, що Аверс вступив у зговір з людиною, яка програла судові процеси і як наймит(аверс)спрямував зусилля на дискредитацію нотаріуса, яка стоїть на захисті держави, так як є державним нотаріусом. Останні кадри сюжету засвідчують єднання аверса і лузера.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus