USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кандидати: хто йде в парламент від Волині. 22 округ

27 Червня 2019 22:33
ЦВК 26 червня затвердила остаточні списки кандидатів у народні депутати за партійними списками та в одномандатних мажоритарних округах. Інформаційне агентство Волинські Новини знайомить з кандидатами.

Центр і межі 22 округу – місто Луцьк. ЦВК зареєструвала 11 кандидатів у народні депутати від Луцька. Усі вони – громадяни України, протягом останніх п’яти років проживають на території України, без судимостей. Отже, хто йде до парламенту в обласному центрі, між ким відбудеться боротьба за голоси лучан? Серед них – голова Волинської обласної ради, засновник фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», колишній чиновник міської ради, журналіст, медик, депутати Луцької міської ради, активісти та підприємці.

Адамчук Сергій Миколайович, самовисуванець.
Народився 16 травня 1982 року в місті Ковель Волинської області. Освіта вища, фізична особа-підприємець. Член політичної партії «Українська стратегія Гройсмана». Проживає в місті Луцьку.

Бабаханов Руслан Олексійович, політична партія «Опозиційна платформа – За життя».

Народився 15 квiтня 1969 року в селі Мощаниця Ківерцівського району Волинської області. Освіта професійно-технічна, тимчасово не працює. Член Політичної партії «Опозиційна платформа – За життя». Проживає в місті Луцьку.

Глазунов Дмитро Борисович, самовисуванець.
Народився 11 липня 1974 року в місті Ківерці Волинської області. Освіта вища, голова правління Волинської обласної ГО «Волинська обласна лікарняна каса». Безпартійний. Проживає в селі Струмівка Луцького району Волинської області.

Данильчук Павло Петрович, політична партія «Народний контроль».
Депутат Луцької міської ради. Народився 30 червня 1985 року в селі Торговиця Млинівського району Рівненської області. Освіта вища, керівник територіального підрозділу, ГО «Громадський рух «Народний контроль». Безпартійний. Проживає в селі Торговиця Млинівського району Рівненської області.

Климук Дмитро Миколайович, політична партія «Народний Рух України».

Народився 6 грудня 1985 року в місті Луцьку Волинської області. Освіта вища, фізична особа-підприємець. Член політичної партії «Народний Рух України». Проживає в місті Луцьку.

Моклиця Юрій Володимирович, партія «Європейська Солідарність».
Колишній заступник Луцького міського голови. Народився 5 травня 1982 року в місті Луцьк. Освіта вища, помічник керівника ТОВ «СПЕЦПРОЕКТ-СТАНДАРТ». Член політичної партії «Європейська Солідарність». Проживає в місті Луцьк.

Палиця Ігор Петрович, самовисуванець.
Голова Волинської обласної ради, засновник фонду «Тільки разом», народний депутат Верховної Ради України VI і VII скликань. Народився 10 грудня 1972 року в місті Луцьку. Освіта вища, заслужений економіст України. Член політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Проживає в місті Яремче Івано-Франківської області.

Панасюк В’ячеслав Віталійович, самовисуванець.

Народився 3 травня 1980 року в місті Луцьку. Освіта вища, фізична особа-підприємець. Безпартійний. Проживає в місті Луцьк.

Пісачук Сергій Васильович, політична партія «Слуга народу».
Народився 21 березня 1976 року в селищі Шацьк Шацького району Волинської області. Освіта вища, судинний хірург у Волинській обласній клінічній лікарні, лікар-флеболог у Центрі хірургії ока професора Загурського. Безпартійний. Проживає в місті Луцьк.

Федік Микола Миколайович, політична партія Всеукраїнське об’єднання «Свобода».
Депутат Луцької міської ради. Народився 1 лютого 1987 року в селі Піщане Камінь-Каширського району Волинської області. Освіта вища, фізична особа-підприємець. Член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Проживає в місті Луцьк.

Шкітер Тарас Ігорович, самовисуванець.
Народився 24 листопада 1990 року в місті Луцьку. Освіта вища, директор, ГО «Громадянський Рух «СВІДОМІ». Безпартійний. Подавав свою кандидатуру спершу від партії «Голос» та після скандалу через належність до проросійських сил його виключили з партійних списків. Проживає в місті Луцьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Забужан Показати IP 28 Червня 2019 07:01
Це якесь дежавю. Одні трудяги. Хоч би совість мали.
І Показати IP 28 Червня 2019 08:25
що нового?
Лучанка Показати IP 28 Червня 2019 11:38
Вибір без вибору
Andrij Показати IP 28 Червня 2019 13:29
a ge Lapin?????
Ввв Показати IP 28 Червня 2019 22:13
Палиця...респект...
Юрій Показати IP 20 Липня 2019 09:10
у шкітера явно проблеми з психікою, такого страшно пускати до влади
Роман Луцький Показати IP 20 Липня 2019 22:06
Голосуємо за Слугу народу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus