USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Капітан «Старого Луцька» Коцько – в топі найрезультативніших баскетболістів Суперліги

29 Листопада 2022 11:10
Капітан баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Володимир Коцько увійшов в трійку найрезультативніших гравців Суперліги України за підсумками першого кола змагань.

Нагадаємо, після того, як стан «Старого Луцька» покинув багаторічний капітан Едуард Федчук, перейшовши в «Політехніку-Галичину», новим капітаном лучан став Володимир Коцько.

Вибір тренерського штабу Коцько виправдовує у кожній грі. Протягом восьми матчів він набирає в середньому за гру 16,3 очка, що є третім показником у Суперлізі. Найрезультативнішою для захисника стала гра проти «Черкаських Мавп» (23 очки).

Однак «Старий Луцьк» поки що не радує вболівальників результатом – після хорошого старту в київському баблі, лучани програли усі подальші матчі. Нині після першого кола вони займають сьому позицію в турнірній таблиці.

Відзначимо, що капітана лучан у результативності випередили лише гравець «Прикарпаття-Говерли» Сергій Старцев (18,2 очка за гру) та баскетболіст «Запоріжжя» Роман Морозов (16,9 очка за гру).

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus