USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Карантину в луцьких школах не буде

18 Січня 2017 13:31
Петицію про введення карантину в луцьких школах розглянули й дали відповідь. Головний медик міста каже, що серед дітей мало хворих, а перший заступник міського голови просить батьків не панікувати.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18-го січня.

Нагадаємо, що в у Луцьку зареєстрували петицію щодо оголошення у школах міста карантину, бо рівень захворюваності на грип та ГРВІ на Волині найвищий серед регіонів України.

«У зв’язку із високим рівнем захворюваності на грип на ГРВІ у місті Луцьку просимо міську владу Луцька ввести карантин у загальноосвітніх закладах міста, щоб запобігти розповсюдженню вірусних та простудних захворювань серед дітей та молоді», - йдеться у петиції, збір підписів на підтримку якої ще триває.

Із цього приводу доповів начальник управління охорони здоров'я Луцької міської ради Микола Якимчук.

«У школах міста на заняттях були відсутні лише 6% учнів, тому немає жодної підстави оголошувати карантин. Згідно з нормами, карантин варто запроваджувати, коли хворих більше 20%», - пояснює медик.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев порадив батькам заспокоїтися та не панікувати.

Зауважимо, що петицію вже підтримали більше 410 лучан, при необхідній кількості 300 голосів, аби її розглянули.

Відповідно, хоча збір підписів й триває, лучани вже отримали відповідь на своє звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus