USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Катаються на всьому, що ковзає: як лучани підкорюють снігові гірки. Відео

25 Січня 2022 18:46
Зима неначе пригадала, якою має бути: з морозом та снігом. А де сніг – там і катання на санчатах. Точніше, не лише на них, а й на усьому, що може ковзати.

Від ранку до смеркання юні лучани підкорюють міські гірки: у парках 900-річчя та Лесі Українки, навпроти ВНУ та 4-ї гімназії. І ще у багатьох-багатьох місцях, які годі й перелічити. Зрештою, для такого дозвілля потрібні насамперед настрій і бажання. Ну й погода відповідна, звісно.
Тому, поки усі ці компоненти наразі складаються у виграшну комбінацію, запрошуємо ковзатися.
А Інформаційне агентство Волинські Новини підготувало для вас підбірку світлин з міських гірок з дитячими емоціями: захопленими, радісними, трішки наляканими, щасливими, зосередженими – різними, але завжди такими щирими!

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
чикатило Показати IP 26 Січня 2022 08:26
А хіба можна фотографувати чужих дітей без дозволу батьків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus