USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Катастрофа Boeing-737: повідомили причини падіння

30 Жовтня 2018 14:50
Напередодні катастрофи літака Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air була помічена несправність його бортового обладнання.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

«Несправності у літаку Boeing 737 компанії Lion Air, що зазнав катастрофи в Індонезії у понеділок, помічені ще під час польоту напередодні, його швидкісні прилади виявилися ненадійними», - йдеться у повідомленні.

Згідно з даними сайту FlightRadar24 літак показував незвичні перебої висоти та швидкості у перші хвилини польоту після вильоту з Денпасару на острові Балі ввечері у неділю.

Заступник голови Національного комітету з безпеки транспорту Індонезії Гаріо Сатміко повідомив журналістам у вівторок, що в цього літака були технічні проблеми.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ:АВІАКАТАСТРОФА В ІНДОНЕЗІЇ: BOEING 737 ЗА МИТЬ ДО АВАРІЇ. ВІДЕО

Як повідомлялось раніше, пасажирський літак Boeing-737 індонезійської авіакомпанії Lion Air розбився після вильоту з аеропорту Джакарти. Літак упав у море біля острова Ява в районі провінції Західна Ява. На його борту перебувало 189 людей, і найімовірніше, що всі вони загинули.

Наразі на місці падіння літака рятувальники знайшли останки 25 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus