USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Казарми 14 ОМБ, яка передислоковується на Волинь, напівготові-напіврозвалені

3 Червня 2017 13:42
Незабаром на тимчасове місце дислокації до міста Володимир-Волинський повернуться бійці особового складу 14-ої окремої механізованої бригади. Нагадаємо, наприкінці квітня в ОДА заявляли, що казарми у Володимирі-Волинському– у жахливому стані.

Нині казарми для бійців 14-ої ОМБ готові на 50%, повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Про це йшлося під час засідання ради оборони області слухали військових 2 червня 2017 року під час засідання ради оборони області.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, до військової частину повернеться 4,5 тисяч волинських Героїв. 3 тисячі військовослужбовців залишать у частині, а решту – відпустять додому.

Так, зокрема, за словами т.в.о. командира військової частини А 1008 Ігоря Іванова, особовий склад бригади розмістять у 5-ти казармах. 3 тисячі військовослужбовців залишаться у частині, а решту – відпустять додому. Наразі тривають ремонтні роботи в казармах, які готові лише на 50%. Проблемним залишається питання пов’язані із заміною вікон, сантехнікою, електромережею, частково замінено дах, водовідведення та водопостачання.

«Для Волині повернення 4,5 тисяч бійців 14-ої окремої механізованої бригади – питання № 1. Відтак, ми повинні зробити все, аби зустріти їх як годиться, не просто квітами. Враховуючи те, що окремі персони і політичні сили намагаються використати цей факт у власних цілях, тому наше завдання – не дати можливості створити прецедент та не допустити правопорушень», - сказав Гунчик.

Своєю чергою, начальник Головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига зазначив, що нині відкрито 17 кримінальних проваджень, потерпілими у яких стали військовослужбовці. В той же час, налічується 3 злочини, де доведена причетність військовиків. Відтак, необхідно активізувати роботу в напрямку дотримання правопорядку, попередження правопорушень та протидії злочинності, аби не допустити ускладнення криміногенної та суспільно-політичної ситуації в області у зв’язку із поверненням із зони АТО військової частини.

Відтак, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зобов’язав представників місцевих органів влади заборонити продаж алкоголю людям у військовій формі. Окрім того, здійснити перевірки у місті Володимир-Волинський на предмет законності торгівлі алкоголем та підакцизними товарами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Служивий Показати IP 3 Червня 2017 13:47
Нормально. Аби магазин поряд був.
Всі питання Показати IP 3 Червня 2017 14:08
До генерала Залужного В.Ф. і за металоконструкції , і за залізну дорогу від склада до КЕЧ , і за аеродромні плити з парка БМ %2 ще вкурсі і в долі Головач, Гаркуша Шемчук. Покажіть .якщо є журналіська чесність , як повирізали металоконструкції з *титаніка*, з казарм вм%1 де зараз 39 зрп, з казарм 170 тп . Країна повина знати своїх *героїв* пофамільно і в ліцо.
До служивого Показати IP 3 Червня 2017 14:15
Рядом заправка ГСМ , вже в цистерни закачують пиво . водку і т.д. Всі структури служби ГСМ переведені на посилений режим роботи.
ого Показати IP 3 Червня 2017 17:42
Коли повернуться??
Анонім Показати IP 3 Червня 2017 17:44
Додам - розікрали все майно аеродрому у селі Жовтневе біля Володимира : там крали все від електронно- спеціального навгаційного обладнання , бетонних плит посадових смуг, і вигребли весь щебінь.. Геть усе розікрали. Розікрали все майно танкового полку у Володимирі. Хтось буде за це відповідати чи ні. Всім відомі ці імена цих військових полковників -злодіїів
До аноніма Показати IP 3 Червня 2017 21:55
До аеродрома Жовтнево -робота генерала Кравченко-шемчука. Робота 170 тп -робота генерала Залужного, в курсі і в долі Головач і Гаркуша.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus