USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Керівник аграрного управління Волинської ОВА пішов з посади

27 Травня 2022 16:11
Юрій Горбенко, який очолював управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації, залишив посаду у зв’язку з виходом на пенсію. Виконувачем обов'язків наразі призначили його заступника.

Про це інформують на сторінці управління.

Цьогоріч Юрієві Горбенку виповнилося 65 років, тож у зв’язку з досягненням пенсійного віку, завершився його термін перебування на державній службі. Управління агропромислового розвитку він очолював 12 років.

З метою забезпечення виконання завдань, визначених для управління агропромислового розвитку, розпорядженням начальника Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка від 24.05.2022 року № 47-ос виконання обов’язків начальника покладено на заступника начальника управління – начальника відділу розвитку тваринництва Юрія Юрченка.

Як поінформували Інформаційне агентство Волинські Новини у пресслужбі військової адміністрації, на час воєнного стану конкурси на заміщення керівних посад не проводяться. Тож особа, на яку покладені обов’язки, виконуватиме їх до завершення цього особливого періоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
директор пустелі Показати IP 27 Травня 2022 16:32
По віку він вийшов на пенсію 12 років тому. Тому тут неправильне формулювання його "відходу". Є люди, які вважають, що без них не буде рости навіть трава. І АПК перетвориться в пекельну пустелю. До цієї категорії належить Горбенко. Між тим, 99% відсотків в АПК області - приватні господарства, тому такі "посади" еквівалентні (наприклад), посаді директора землеструсу, і мають приблизно такий вплив на позитивний розвиток сільського господарства, як, скажімо, вплив місячного світла на електричні опори. Слава Україні!!!
Голова колгоспу Показати IP 27 Травня 2022 18:55
А всьотаки, після такої події є, хай і маленька загроза, шо надої молока, добовий приріст, врожайніть зернових і показники ефективності штучного осіменіння, хай тимчасово, але відобразять негативну динаміку !
Анонім до Голова колгоспу Показати IP 27 Травня 2022 19:46
Голова колгоспу сьогодні багато випив і не може елементарну сформулювати думку. З його репліки можна зрозуміти, що Горбенко сам осеміняв корів.
Раба корова до Голов Показати IP 27 Травня 2022 19:56
Нєізвєстно, як там нащот штучного осіменіння, але то шо касається простого осіменіння,- то доярки казали, шо якраз тут питань нема !
Вася Показати IP 28 Травня 2022 15:07
Тих дармоїдів більшу половину треба звільнити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus