USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Екс-власниця луцької фабрики потрапила в ДТП під час поліцейського переслідування

19 Лютого 2019 17:10
У Києві затримали колишню власницю луцької фабрики, яка підозрюється у шахрайстві та знаходиться у розшуку Луцьким відділом ГУНП у Волинській області.

Як виявилося, в автомобілі Toyota (AA4975AT) жінка була зі своїм чоловіком, пише Під прицілом з посиланням на Київ Оперативний.

«В автомобілі була подружня пара. Їх переслідували Шевченківські правоохоронці, тому що 44-річна Тетяна Миколаївна Польська (пасажирка Toyota) − особа, яка переховується від органів досудового слідства. Чоловік, який був за кермом, вирішив, що він проскочить поміж автівок, але не вийшло», − йдеться у повідомленні.

Статті, за якими звинувачують жінку − шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах та відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом.

Відомо, що особу затримано та передано ініціатору розшуку − до Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області. Також є ухвала суду про дозвіл на затримання жінки з метою приводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ого го Показати IP 19 Лютого 2019 18:03
Ще не посадили, а фото, як із тюрьми.
Ага до Ого го Показати IP 19 Лютого 2019 20:25
Какая отвратительная рожа!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus