USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

З березня подорожчає харчування у дитячих садках Нововолинська

26 Лютого 2017 10:31
Плата за утримання дітей у дошкільних навчальних закладах Нововолинська становитиме 18 гривень.

Відповідну ініціативу депутати затвердили під час 14-ої сесії Нововолинської міської ради, інформує БУГ.

Рішення набере чинності з 1-го березня 2017-го року і діятиме до 31-го грудня. Зауважимо, що грошові норми харчування на одну дитину становлять 30 гривень. Плата зі сторони батьків складає 60 % від вартості харчування в день.

Для прикладу, у Ковелі ціна на харчування у дитячих садках становить 33 гривні, у Луцьку – 28, 80 гривень, у Володимирі – Волинському – 16 гривень.

Безкоштовне харчування у дошкільних навчальних закладах встановлене для таких категорій дітей:

– дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

– дітей-інвалідів;

– дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;

– батьки (члени сім’ї, вітчим) яких призвані на військову службу по мобілізації на виконання указів Президента України «Про часткову мобілізацію» (на підставі довідок, виданих відповідними військовими комісаріатами, а також документів, що засвідчують ступінь споріднення), на період до часу їх демобілізації;

– дітей – членів сімей учасників антитерористичної операції (на підставі копії посвідчення учасника бойових дій);

– військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань, співробітників правоохоронних органів, – на період їх відрядження для участі в антитерористичній операції, забезпеченні правопорядку та охороні державного кордону на території Донецької та Луганської областей (на підставі довідок, наказів, тощо виданих відповідними уповноваженими органами);

– батьки яких загинули у ході антитерористичної операції;

– батьки (члени сім’ї, вітчим) яких проходили військову службу в зоні проведення антитерористичної операції та отримали статус інваліда війни 1-11 групи (на підставі копії відповідного посвідчення).

Багатодітні сім’ї звільняються на 50 % за утримання дітей у дитячих садках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бабушка Люда Показати IP 26 Лютого 2017 13:47
Коли появляться публікації , що при теперішній владі : - щось подешевшало, запрацювало якесь виробництво і т.д. ????? Коли реально буде видно і чути досягнення " ліворуції " по покращенню життя і добробуту громадян ?????
тетяна Показати IP 26 Лютого 2017 13:51
....і до речі... плата за харчування-це просто афера... злочинна схема...якщо геть коротко...
andrei Показати IP 26 Лютого 2017 20:24
опять маргарин по цене масла подорожал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus