USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Їхав на «червоне»: у Луцьку водій маршрутки порушив правила. Відео

14 Січня 2021 17:03
У Луцьку патрульні зафіксували порушення правил дорожнього руху водієм маршрутного транспортного засобу.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Сьогодні, близько 15-ї години, командирський екіпаж під час патрулювання на проспекті Соборності, помітив маршрутний транспортний засіб, водій якого проїхав перехрестя на заборонний червоний сигнал світлофора, чим порушив правила дорожнього руху.

На щастя, у цій ситуації обійшлося без травм та непоправних наслідків. Однак водіям як маршрутних транспортних засобів, так і інших автівок, варто неухильно дотримуватися елементарних ПДР, тим паче за таких погодних умов.
На керманича «маршрутки» патрульні склали постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рома Показати IP 14 Січня 2021 18:46
Потужна новина!
О! Показати IP 14 Січня 2021 22:04
Так пару раз за прогон як мінімум, а тут увагу звернули. "варто неухильно дотримуватися елементарних ПДР, тим паче за таких погодних умов" - от саме за таких погодних умов треба просто зменшити швидкість та підвищити пильність, а дотриматися, тим більше неухильно, може і не вийти, бо там сніг з дерева на лобове впав і щось проморгав, там дорогу не почистили чи не посипали. Я сам за неухильне дотримання руками і ногами, але при цих погодних умовах ситуації різні бувають і підходити до цього треба не неухильно, а з розумом, бо ПДР як і все інше пишуться до виконання за певних умов. Даного випадка це не стосується, як і бухих і тих що порушують навмисно і навіть за простої неуважності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus