USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Херсонський Юда: за 30 тис. грн зрадник знищив боєприпаси захисників

9 Вересня 2022 22:46
СБУ затримала українця, який організував підпал боєприпасів Збройних сил України на Херсонщині за грошову винагороду від російських спецслужб.

Про це інформують пресслужби СБУ та Офісу Генпрокурора.

За даними слідства, підозрюваний, перебуваючи на території Херсонської області, допоміг державі-агресору та її воєнізованим формуванням у проведенні підривної діяльності проти України.

Для просування ворожих військ у напрямку Миколаєва він встановив місце дислокації однієї з військових частин Збройних сил України та підпалив суху траву поблизу неї. Вогонь спричинив знищення частини боєприпасів українських бійців, що призвело до втрати оборонного майна.

Читати ще: СБУ знешкодила 35 ботоферм та ініціює посилення відповідальності за кібербрехню

Підпал чоловік влаштував за обіцяні представниками рф 30 тис. грн.

За інформацією СБУ, зрадником виявився рецидивіст, який неодноразово був засуджений за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, у тому числі вбивство. У поле зору агресора чоловік потрапив через свої проросійські погляди, які висловлював серед оточення, зокрема у кримінальних колах.

Читати ще: Контррозвідка СБУ затримала російських агентів, які намагалися влаштуватися у ЗСУ

Під час затримання у зловмисника виявлено мобільний телефон, який містить контакт встановленого співробітника спецслужб рф.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у державній зраді, вчинену в умовах воєнного стану, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Халупа, Показати IP 10 Вересня 2022 04:59
Юдо,це по польськи жид
лучанин Показати IP 10 Вересня 2022 06:43
Місцевий Сметанін
Мабуть Показати IP 10 Вересня 2022 09:02
Чоловік вийшов по закону Савченко і з яких це пір уголовніки стали уже зрадниками
Народна прокуратура Показати IP 10 Вересня 2022 10:29
Стара мерзота. Ось основний прошарок людей, на яких грунтується рашизм. Всі ці любителі СРСР, які замолоду були прозомбовані радянською ідеологією і які цю ідеологію втратили у 1991 році. Українські політики не врахували, що постсовкам ідеологія потрібна, як повітря, і нічого адекватного не запропонували. А Путін це розумів і використав для виховання нових імперіалістів. От і маємо такий процент путіністів як в рф, так і у нас.
Анонім до Народна прокуратура Показати IP 10 Вересня 2022 11:19
Цей зрадник, не просто жертва ідеології, він рецидивіст, він при будь-якій владі жив би однаково, аби чесно не працювати, вкрасти чи пограбувати, навіть вчинив вбивство. Таких людей, які вину за свої невдачі в житті, лінь чи свою безхребетність звалюють на владу - купа, але переважна більшість з них, жила б так само, хто б не керував. Хто, тому сметаніну заважав виїхати в россію ? Це люди такі, правильніше гниди, у них всі винуваті у їх невдачах, крім них самих.
Прокурор. Показати IP 30 Вересня 2022 23:37
Схоже, єврей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus