USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Хлопці готові захищати країну тут і готові до ротації на будь-якому напрямку», – командир відділення волинської тероборони на псевдо Словак

20 Січня 2023 07:16
Тарас узяв собі псевдо Словак не просто так. Адже він наполовину українського, а наполовину словацького роду. Коли у 1947 році комуністичний режим організував акцію «Вісла» – злочинну депортацію українців з етнічних земель углиб Польщі, тоді ж деяких поляків та словаків навпаки переселяли в Україну, зокрема й на Волинь. Так у цьому краї опинилися бабуся і дідусь Тараса.

Про це розповідають на сторінці Командування Об’єднаних сил ЗСУ у Фейсбуці.

«Я народився тут і вважаю себе українцем. Хоча у Словаччині маю багато родичів, які нас підтримують, переживають, допомагають хто як може», – каже захисник.

Тараса призначили командувати відділенням. Раніше він мав багаторічний досвід керування бізнесом, тож і у війську проявив лідерський характер та вміння порозумітися з людьми.

Читати ще: Із монтажників-висотників – в артилеристи: у волинській теробороні служить воїн з екзотичним позивним Амір

«Мої підлеглі – люди різні і за віком, і за бойовим досвідом. Але ми постійно тренуємося, їздимо на навчання за своїм військовим фахом. Хлопці готові захищати країну тут і готові до ротації на будь-якому напрямку», – запевняє Тарас.

Раніше чоловік професійно займався важкою атлетикою, та й нині за допомогою підручних засобів намагається тримати себе у формі.

Читати ще: Волинський військовий, який фанатіє від залізниці, після народження внучки став Дідом Ту-Ту

«Що більше людина тренується, то довше вона відчуває себе молодою, незважаючи на вік у паспорті», – переконує співрозмовник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Манергейм Показати IP 20 Січня 2023 07:31
Ви хоть одне одного не перестріляйте (як з родиною Куциків) і на тому будемо дуже вдячні.І можливо після того випадку у вас появиться якийсь статутний порядок а не по *атошних* понятіях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus