USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Хлопці побилися поблизу бару

5 Січня 2013 14:31
Бійка між парубками виникла поблизу бару одного із сіл Локачинського району на Волині.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

До Локачинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що до місцевого медичного закладу доставили молодого хлопця із численними тілесними ушкодженнями.

Як зясували правоохоронці, молодик постраждав внаслідок сутички, яка відбулася біля бару одного із сіл Локачинського району.

Хлопець приїхав відпочивати у розважальному закладі із сусіднього населеного пункту. Разом із товаришами він залицявся до дівчат та запрошував їх танцювати. Однак, це не сподобалося місцевому парубку, який почав штовханину. Врешті, хлопці вирішили вийти на вулицю.

Поблизу кафе місцевий молодик почав висловлювати незрозумілі претензії до приїжджого, після чого вдарив хлопця в обличчя. Потім дістав із кишені пневматичний пістолет і здійснив кілька пострілів у землю. Коли його опонент разом зі своїм товаришем зрозуміли, що набої у молодика закінчилися, почали наздоганяти хлопця.

А вже через декілька годин місцевого стрілка побачили у кучугурі снігу молоді люди, які поверталися додому. Хлопці викликали «швидку».

За висновками судово-медичної експертизи, яку зробили у медзакладі, постраждалий отримав від приїжджих хлопців тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Тож, за фактом хуліганства відносно двох молодиків порушили кримінальну справу. Локачинський районний суд Волинської області, вивчивши усі обставини справи, засудив молодиків до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном на 2 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
333 Показати IP 5 Січня 2013 15:11
Новина обласного масштабу рівня Волинських новин!
Олександр Показати IP 5 Січня 2013 16:38
А мысцевий придурок чимось кращий???
Чеширский Кот Показати IP 5 Січня 2013 19:35
Єта в категорію "Юмар".
?! Показати IP 5 Січня 2013 20:02
Щось тут не те за легкi тiлеснi ушкодження 2 роки? Не вмiє молодь цивiлiзовано розважатись і спілкуватись...
Чечен Показати IP 5 Січня 2013 20:18
причом тут два пацана, його треба було на 2 роки закрити
+ до Чечен Показати IP 6 Січня 2013 10:56
++++
Олежик Показати IP 6 Січня 2013 19:09
В зоопарк їх всіх позакривати. Абсолютно всіх фігурантів...Що воно робить одне з другим по кабаках. Чи в селі роботи мало ? Як батьки за ними дивляться ? А в барах треба металеві рамки поставити, для обшуку. Заодно і рівень вимірювання IQ, аби такі людиноподібні мавпи не мали права ходити в такі заклади... Можливо це занадто радикально, але зважаючи на ту катастрофічну ситуацію з молоддю, що відувається зараз в Україні - це найбільш ліберальний щлях вирішення проблеми =)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus