USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині під час бійки поблизу бару ледь не зарізали чоловіка

14 Березня 2021 23:16
У Колках під час бійки біля бару ледве не зарізали чоловіка. Один із учасників бійки каже, що нікого вбити не хотів, мовляв, це була самооборона. Крапку у цій справі поставив Ківерцівський районний суд.

27 жовтня 2019 року під час конфлікту поблизу бару «Сузір’я» одному з чоловіків нанесли ножові поранення у живіт та плече.

У суді обвинувачений вину не визнав, розповівши, що під час бійки до неї приєднався і потерпілий, який є другом його опонента. Потерпілий говорив, що йому наносили численні удари по всьому тілу, від чого в нього потемніло в очах. З метою оборони він почав розмахувати ножем перед собою, зокрема завдав ним удари. Колив він зрозумів, що травмував потерпілого, він припинив бійку, викинув ножа та залишив місце бійки. З його слів, він брав ножа виключно з метою оборони, оскільки розумів, що на нього напали більша кількість осіб. Він мав намір пройти повз них, щоб забрати з приміщення бару свого товариша та належні йому особисті речі. Обвинувачений наголосив, що спричиняти будь-які тілесні ушкодження наміру не мав, ніж тримав у руках виключно для залякування інших осіб, щоб не допустити конфлікту в подальшому.

Незважаючи на такі показання обвинуваченого, на думку суду, його вина повністю доведена зібраними доказами.

Один з учасників бійки розповів, що в них з обвинуваченим виник конфлікт, оскільки він побачив, як той грюкнув дверима. Згодом розпочалася бійка, в яку вмішався потерпілий. Коли конфлікт припинився, через 10 хвилин до них підбіг обвинувачений та знову розпочав бійку. Зі слів свідка, він не бачив, чим обвинувачений наносив удари.

Потерпілий розповів, що розборонив бійку між своїм товаришем та обвинуваченим, вдаривши останнього. Однак через 10 хвилин конфлікт розпочався знову. Обвинувачений підбіг до них та почав розмахувати руками, ножа він не бачив.

Під час бійки відчув, що втрачає сили, тому просто лежав на землі, втратив свідомість, а отямився у кареті швидкої допомоги. Претензій до обвинуваченого чоловік не мав та не наполягав на суворій мірі покарання.

Натомість експерт в судовому засіданні суду повідомив, що характер нанесених обвинуваченим ударів не може свідчити про хаотичність їх нанесення, навпаки – вони були завдані цілеспрямовано.

На думку суду, після закінчення першого конфлікту між обвинуваченим та двома іншими чоловіками обвинувачений міг покинути територію бару. Натомість він ініціював ще одну бійку, взявши ножа за межами території закладу.

Тож злочинцю призначили покарання у виді чотирьох років позбавлення волі.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 15 Березня 2021 06:29
То тільки в Стерненка самозахист.
Да уж до Всезнайко Показати IP 15 Березня 2021 11:23
То тільки янночка два рази не судима.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus