USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Хочеться жити», – онкохворій волинянці потрібна допомога

25 Серпня 2020 14:09
Онкохворій волинянці Тетяні Куценко призначили третю групу інвалідності довічно. Щомісяця на

таргет «Ібранс» жінка мусить витрачати понад 40 тисяч гривень. Препарату мусить приймати пожиттєво. Волинянка просить допомогти їй зібрати необхідні кошти.

Про це Тетяна Куценко повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

«Третя група інвалідності довічно. З 2013 року все почалося 3 стадією, 2018 року – вже 4 стадія, два роки боротьби, хоча прогноз був 4 місяці (5 пухлин в печінці і 5 в легенях), стабілізація, на КТ нічого не світиться, але треба приймати ліки дорогі і надалі, я живу і провела власне клінічне дослідження таргенту «Ібранс», навіть не я, ми всі, хто мені допомагав, два роки була на другій групі, тепер третя довічно. Відчуваю себе як соняшник. Допомогли ліки, а в онкодиспансері їх не закупляють. А скільки життів можна було б врятувати, ну хоча б продовжити, якщо є маленькі діти хоча б у хворої, хоча жити хочеться в будь-якому віці навіть лисим, навіть не з ідеальною фігурою, навіть без якогось органу. Ми робимо вигляд дуже сильних людей, але ми – хворі на рак. Я вірю, що ліки винайдуть від раку нарешті, це моя найзаповітніша мрія!» – йдеться у дописі.

Як раніше зазначала мама Тетяни, дорослим неохоче допомогають. Вони можуть подбати про себе самі, це ж не діти. Але життя показує, що це не так. Хвороба не дає подбати ні про себе, ні про своїх дітей.

«Відмовитись від цього препарату для Тані – означає кінець життю. Хімія, яку пропонує МОЗ, для неї не ефективна. Зникли метазтази. Зникли кругом: в печінці, в легенях. Результат прекрасний. Треба приймати ліки далі. Допомогти нікому. А жити хочеться. Діти ростуть. Їм дуже потрібна мамина турбота. Надія тільки на людей», – стало відомо із допису матері Тетяни Людмили Цимбалюк.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку 5168 7574 0887 1814 Куценко Тетяна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зоя Показати IP 25 Серпня 2020 14:21
Тепер усі лікуються у лікаря Корсака

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus