USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Хочу заміж за Винника!»: волиняни розповіли, чому приїхали на концерт

9 Червня 2019 15:02
Шанувальники, які приїхали послухати улюбленого співака Олега Винника на луцький «Іподром» з різних, навіть найвіддаленіших куточків Волині, розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини про те, за що люблять та поважають знаного виконавця.

Чим саме заслужив головний «вовк» країни таку шану від фанів, розповіли прихильниці Олега Валентина, Ольга та Наталія, які приїхали послухати улюбленого виконавця з Ківерців Луцького району.
«Олег Винник – дуже гарний артист. У нього такий голос - просто супер, аж за душу бере», - каже ківерчанка Валентина, хоча разом із подругами чесно зізнаються, що прийшли не лише послухати чарівний голос співака, а й подивитися, власне, на самого Винника.

«Хочемо хоча б краєм ока помилуватися Олегом Винником, як мужчиною. Цікаво ж, яка він людина насправді», - виступає «спікером» від жіночого колективу шанувальниць Винника пані Валентина.
Вона розповіла, що серед улюблених пісень Винника - «Каже мати правду», «Мої батьки».

«Я хочу, щоб мої доньки взяли приклад з тієї пісні, що він співає. Олеже, виходь на сцену - співай. Радуй нас ще багато і багато років. Також бажаємо тобі міцного здоров’я», - зичить жінка виконавцю.

Разом із своїми половинками приїхали послухати виступ Олега Винника й мешканці Каменя-Каширського волиняни Олександр, Іван, Василь та Юрій.

На запитання журналіста про те, чому ж четвірка мужніх чоловіків вирішила навідати улюбленця українських жінок, волиняни відповіли, що поважають і люблять своїх дружин, тому й приїхали до Луцька з ними за компанію.
«Ми поважаємо і любимо своїх дружин, тому ми тут. Наші жінки надзвичайно люблять Олега Винника, можна сказати, що вони – його фанати. А ми, своєю чергою, приїхали їх підтримати. Щодо творчості Олега, то, на мою думку, він гарно співає, але часто спізнюється. А спізнюватись негарно», - віджартовується Олександр.
Попри те, що приїхали на концерт Винника чоловіки із далеку, шляхетно виконуючи бажання власних половинок, запевнили, що танцювати – будуть. І, чесно кажучи, слова свого дотримали.
Серед улюблених композицій волиняни відзначили «Наталі» та «Ніно».

А ось шестирічна Мілана, яка приїхала на концерт із Маневицького району разом із мамою Вікторією та бабусею Світланою, зізналася, що мріє вийти заміж за Олега Винника. Як підросте, звичайно.
Про це кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповіла мама дівчинки: «Міланка дуже хотіла подарувати Виннику букет, але оскільки ми їдемо здалеку, то й вирішили, що через спеку квіти до місця призначення не довеземо. Мілана хотіла вийти на сцену, подарувати квіти і його поцілувати. Вона думає, що Олег Винник буде завжди таким молодим і красивим, тому, коли підросте – обов’язково вийде за нього заміж», - ділиться дівочими секретами мама, й підморгує доньці, яка, своєю чергою, засоромившись, ховається за спиною у бабусі.


До слова, бабуся Світлана й подарувала дівчинці квиток на концерт улюбленого артиста на честь випускного у дитячому садочку.


Дівчинка розповіла, що їй дуже подобається творчість Олега Винника, а особливо пісня «Ніно».

Каже, що прийшла на концерт з чудовим настроєм і дуже на нього чекала.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що 7 червня 2019 року лучани відривалися на «Іподромі» під спів головного «вовка країни – Олега Винника. Також на сайті публікували фото «вовчиць» в очікуванні на свого кумира. Окрім цього, Олег Винник познайомив луцьких шанувальників зі своєю квіткою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цікаво Показати IP 9 Червня 2019 15:45
мужики тоже хочуть заміж за Винника?
Волинянин Показати IP 9 Червня 2019 15:49
Ну шо тут сказати ? Нема слів ... Отакі ми волиняки .
Свій Показати IP 9 Червня 2019 16:44
Лохі збірна грала а вони на... прийшли
мужик Показати IP 9 Червня 2019 18:04
Цим похилого віку жінкам, що на останніх фото, теж хочеться Винника?
До Мужик Показати IP 9 Червня 2019 20:44
А на другий день піднялось давлєніє,в крижах ломить, весь город в бур'янах, худоба не попорана, чоловікові їсти не готують - бо вони под впєчатлєнієм від концерта, а чоловіку хоч вовком вий ! А в самих палких прихильниць ше возможне безгріховне зачатіє. Ото сила іскуства !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus