USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хокей: луцька «Спарта» обмінялась перемогами з дніпрянами

26 Березня 2019 21:34
Хоч на дворі весна, хокейний сезон ще триває. У рамках чемпіонату України серед дітей 2005-го року народження луцька «Спарта» вдома приймала дніпровських «Гладіаторів».

У двох ігрових днях команди показали динамічну гру. У першому матчі кінцівка вдалася гостям, які і святкували перемогу у підсумку – 7:10.

У матчі-відповіді підопічні Дмитра Цимбала були націлені на реванш. Але одного настрою було мало. Перевагу у дві шайби до останнього періоду спартанці втратили, і рахунок став рівний – 3:3. Та в останній 20-хвилинці лучани дотисли дніпрян, які грали без основного воротаря. У підсумку – закономірна перемога господарів – 6:3.

«Тренер налаштовував нас перед іграми, а ми старалися виконувати установки. Ми мусили вигравати, бо в них на воротах стояв польовий гравець, адже основний воротар захворів», – розповів Дмитро Сапожнік, гравець ХК «КЗ ДЮСШ №2 Спарта».

«Цю гру ми повинні були вигравати з самого початку, та діти зупинилися чомусь. Перестали грати – тому й 3:3. Потім довелось понервуватися і грати у дві п’ятірки. Але хлопці – молодці, що вирвали цю перемогу. Вдома потрібно завжди старатись вигравати», – прокоментував тренер волинян Дмитро Цимбал.

Нагадаємо, на чужому льоді «Спарта» поступилась «коротким мечам» двічі з мінімальною різницею 6:7.

Останні матчі другого етапу чемпіонату «Спарта» зіграє теж вдома. На льоді «Снігової королеви» 15-16 квітня поміряються силами команда харківської «СДЮСШОР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus