USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

З луцького бюджету пропонують виділити гроші на хокей

20 Серпня 2015 12:18
Передбачити кошти на розвиток хокейного спорту в місті пропонують луцьким депутатам.

Проект рішення про фінансову підтримку ГО «Хокейний клуб «Спарта» розглядатимуть депутати під час чергової сесії міськради.

Про це стало відомо під час брифінгу депутатської групи «Новий Луцьк», члени якої і стали розробниками згаданого проекту рішення.

Нагадаємо, обласна рада вирішила виділити хокейному клубу з коштів перевиконання обласного бюджету 150 тисяч гривень за умови співфінансування бюджету міста Луцька.

Відтак, аби юні хокеїсти отримали фінансову підтримку, депутатам пропонується виділити ще 100 тисяч гривень з луцького бюджету для клубу.

«Обласна рада підтримала фінансування цього клубу. Вони захищають кольори Луцька, розвивають дитячий спорт. Але ця галузь підтримується зусиллями тренерів, батьків які фактично утримують цей клуб», - зазначив голова групи Андрій Осіпов.

Власне, вихованці клубу вже мають свої спортивні досягнення і здобутки, додала депутат міськради Ірина Констанкевич. Свого часу Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» долучався до фінансування роботи клубу і виділяв кошти на проведення змагань.

Додамо, що під час однієї з попередніх сесій група «Новий Луцьк» пропонувала проект рішення про підтримку луцьких спортивних клубів, незалежно від форми власності. Однак, цей проект рішення депутати не підтримали.

Нині ж пропонується підтримати хоча б один спортивний клуб, тим паче, що інакше «Спарта» не отримає й грошей з обласного бюджету, якщо місто не долучиться.

Як зауважив депутат міської ради Ігор Поліщук, сьогодні в Луцьку спорт фінансується із залишкових коштів, хоча все має бути навпаки. Він вважає, що ті, хто економить на спорті, витрачають ще більші гроші згодом на медичні послуги й утримання виправних закладів.

«Дітей треба забрати з вулиць, зацікавити спортом, зміцнювати їхнє здоров’я. Це одна зі складових успішного здорового суспільства», - резюмував він.

Зрештою, проект рішення обговорюватимуть депутати під час розгляду комісій та під час сесії.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в місті днями відкрили один із 26 запланованих майданчиків для занять вуличним спортом «Street Workout», облаштованих за результатами конкурсу, оголошеного Фондом Ігоря Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
піар Показати IP 20 Серпня 2015 17:12
Да, да розкажіть як фінансують ДЮСШ-2, до якої і відноситься хокей..... А депутати раді , що вибори, лишній раз пропіаритись можна, а спорт як завжди в .опі.....
Олег Показати IP 21 Серпня 2015 07:33
Якась мура!!! Це приватний клуб! Батьки активно там скидаються грошима кожен місяць!
Анонім Показати IP 21 Серпня 2015 19:32
А з Луцького бюджету не пропонують випадково виділити кошти на свої рідні комунальні заклади,а не па приват там де толку не має. Гроші вклали в Королеву тепер на ****** сіли не знають як повернути.Нарешті про дітей згадали.
Сергій Показати IP 21 Серпня 2015 20:14
Так тому, щоб могли грати в хокей не тільки діти батьків, що мають можливість скидатися, клубу й потрібно фінансування. Заняття хокеєм дорого коштує.
спорт Показати IP 23 Серпня 2015 20:17
це приватний клуб куди дивиться прокуратура
Анонiм Показати IP 2 Вересня 2015 13:35
Лишний пиар для наших улюблених депутатов не помишае! На носи вибори, зроблять все, и гроши дадуть! Тильки куди ихний напрямок и чи побачать результат батьки дитей з клуба Спарта!
Перед виборами Показати IP 2 Вересня 2015 13:43
Шановни депутати! Велика до вас прозьба думайте кому видиляете кошти з областного та миського бюджету. Краще видилить кошти на дороги буде лучший результат, бильша пидтримка вид водиив! Приватни клуби хай финансують ти на кого оформлени! Будут Державин клуби тоди и финансуйте!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus