USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хокей: луцька «Спарта» перемогла в Білорусі

12 Квітня 2017 08:00
Дитяча хокейна команда луцького КЗ «ДЮСШ №2» «Спарта» зайняла перше місце на міжнародному турнірі в білоруському місті Пружани.

Окрім волинської команди на змаганнях виступали місцева команда, клуб з Бреста, збірна Брестської області та ХК «Ліда». Лучани перемогли в усіх матчах і стали володарами головного трофею змагань.

«Ми перемогли, і це не може не тішити. Але деякі наші хлопці на рік старші, тому ми і були фаворитами. Відверто скажу, що це не найсильніший турнір, але дітям потрібні такі змагання. Нас запросили, то чому ж не поїхати, адже до Білорусі з Волині рукою подати. Діти отримали масу задоволення. Цікаві ігри з різними суперниками стали хорошим моментом у нашому тренувальному процесі. Надіюся, нас будуть запрошувати ще», - пояснив тренер КЗ «ДЮСШ №2» Дмитро Цимбал.

Тренер розповів, що зараз «спартанці» посилено готуються до двох домашніх турнірів. Старша команда виступить на турнірі пам’яті Вячеслава Хурсенка «Соколята» (29-30 квітня). Молодші хокеїсти візьмуть участь у Кубку ДЮСШ №2 (1-2 травня). Усі матчі відбудуться на сніговій арені «Снігова королева». До слова, так довго зберігати лід хокеїстам допоміг благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКИЙ ХОКЕЙ СТАВ НА КРОК БЛИЖЧИМ ДО NHL ТА КХЛ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus