USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Хоронили у закритій труні»: трагічні подробиці ДТП з дітьми під Запоріжжям

13 Серпня 2018 15:38
У неділю, 12 серпня, двох хлопчиків, які загинули внаслідок зіткнення маршрутки з КамАЗом, поховали.

Як повідомляє Obozrevatel, у селі Біленьке, звідки родом загиблі Женя та Іван, хлопці перейшли до другого класу. «Ірина Бордюгова поїхала на відпочинок у Кирилівку з дорослою донькою, сином Женею і онуком Іваном. От син і онук загинули», - повідомила голова сільради Алла Кришталь.

У неділю, 12 серпня, хлопчиків поховали. «Женечку хоронили у закритій труні. Трагедія сколихнула все село. Люди збирали гроші, несли зі школи, садочка. Ірина працює технічкою у школі, її чоловік був майстром на СТО, зараз охоронцем працює. Їхню родину всі знають, дуже гарні люди», - каже Кришталь.

Сама Ірина перебуває в лікарні, нещодавно її перевели з реанімації у звичайну палату. Її доросла дочка, яка втратила сина, теж у лікарні. Жінок відпустили на похорон, але Ірині стало погано і її забрала «швидка». У селі кажуть, що не пощастило дітям, які сиділи біля вікон - саме вони і загинули.

Нагадуємо, у масштабному ДТП з маршруткою у Запорізькій області загинули двоє дітей з однієї сім'ї - хлопчикам було по 8 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus