USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Хотілося виграти вдома, з «Політехнікою» битимемося до останнього», – капітан «Старого Луцька»

29 Січня 2023 11:51
Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько вважає основними причинами поразки у матчі з «Прикарпаттям-Говерлою» провальну другу чверть та поганий відсоток реалізації штрафних. Він пообіцяв, що в останньому матчі домашнього баблу проти «Політехніки-Галичини» він та його партнери битимуться до останнього.

Про це йшлося на післяматчевій прес-конференції за участі гравців та тренерів команд.

Баскетболіст «Прикарпаття-Говерли» Сергій Старцев: «Хочеться привітати наше керівництво та вболівальників з перемогою, адже у нас була серія невдач. Хотілося швидше її перервати, що й вдалося. Гра була важкою фізично, як ми й передбачали. У Луцька бойова команда – вони б‘ються, нав‘язують важку боротьбу. Нашим завданням сьогодні було впоратися з цим. В першій половині гри ми чудово діяли – не програли підбір, у нападі вийшло те, що ми хотіли. У другій половині вони змінили захист, стали агресивнішими. Ми до цього виявилися неготовими. Був важкий клатч, але все вийшло, і ми перемогли».
Головний тренер «Прикарпаття-Говерли» Євген Мурзін: «Вітаю команду з перемогою. Гра була дуже важкою. Можна сказати, що це вольова перемога. Першу половину зіграли добре, другу провалили. Потрібно працювати над помилками, чим ми і займемося під час підготовки до наступної гри».
Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько: «Дуже хотілося виграти цю гру перед нашими вболівальниками, адже ще не вигравали в цьому сезоні вдома. Не знаю, чому так. Вважаю, що «Прикарпаття» нам було під силу. Друга чверть зовсім провальна, пішли на велику перерву з -15. У роздягальні поговорили з хлопцями, по-спортивному завелись, загнали суперників, був клатч. Останній кидок Рудакова… Можливо, був фол, а, може, ні. Багато суддівських фолів пробивних в їхню сторону. Фактор домашнього майданчика у цьому сезоні не дуже йде нам на користь. Знову в нашої команди незадовільний відсоток штрафних. Просто забий штрафні - і цю гру можна було б вигравати. Плюс з-під кільця було багато незабитих кидків. Могли і повинні були виграти цю гру.

Виходили дуже налаштованими, у перші хвилини нам вдавалося грати, але провалили другу. Можливо, й десь перегоріли. До того ж «Говерла» була свіжішою, адже учора вони не грали. Будемо розбирати помилки, ще завтра гра. Після таких матчів важко, оскільки дуже хотілося нарешті виграти вдома. Сподіваюся, завтра всі будемо битися до останнього і зможемо показати позитивний результат».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Вітаю «Прикарпаття» з перемогою. Остання наша зустріч була недавно в Черкасах, де ми виграли. «Говерла» зробила висновки з тієї гри. І в другій половині вона була схожа на минулу. Ми переломили хід поєдинку, але «Говерла» була свіжіша, в нас вчора був важкий матч. Я задоволений своїми хлопцями, їхньою самовіддачею та мікрокліматом в команді. Але це прокляття нашого залу… Воно триває ще з минулих сезонів. Протягом багатьох років на виїзді граємо краще, ніж вдома. В цьому сезоні це взагалі якась фантастика. Результат негативний, але за рахунок надзусиль вже другий матч поспіль хлопці повертаються у гру. Цей матч був схожий на вчорашній з «БІПою». Будемо розбиратися, чому другу гру поспіль у нас не виходить перша половина, особливо друга чверть.
Можливо, трошки більше часу дамо на розминку. Другий день поспіль ми даємо фору суперникам, а потім героїчно з надзусиллями повертаємося у гру. Але хлопці показують характер, і це мене радує. Коли у перерві в нас була розмова, я чомусь був переконаний, що ми повернемося у цю гру. Хлопці це зробили, але знову ж таки рішення… Наприкінці мали шанс завершити більш солідно останню атаку, і можна було забрати перемогу».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus