USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто хрумає викинуті новорічні ялинки. ФОТОРЕПОРТАЖ

28 Січня 2014 11:03
Свята минули, новорічні деревця викидають. А комунальні служби привозять ялинки в луцький зоопарк. Справжній хвойний ліс «виріс» у вольєрах лами, лані, оленів, кіз, бізона та камерунських овець. Про це йдеться на сторінці луцького зоопарку у Facebook.

Зелені оази також у вепрів та ведмедів. Це естетично, а головне – то корисний продукт. Хвоя для звірів - вітамін росту. У ньому - й білки, й фітонциди, і мікроелементи. А ще клітковина, потрібна для жуйних тварин.

Для ведмедиків хвойні теж необхідні. У зоопарку гілочками ялини клишоногим вистеляють барліг. А перед зимовою сплячкою ведмедики жують хвою: вона у кишківнику створює бактерицидний корок.

У нас із шести клишоногих поки спить лише молода ведмедиця Марта. Інші ж бавляться та наминають пахучі гілочки.

Нагадаємо, цього року у Луцьку зафіксована рекордна кількість нереалізованих новорічних ялинок. З території міста комунальники вивезли п’ять вантажних автівок зрубаних і не проданих святкових дерев.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
звір'ята Показати IP 28 Січня 2014 11:37
щоб наші вороги так весело старі ялини хрумали як ми мусимо але голод не тітка їсти немає що мусимо їсти те що маємо кляті можновладці жеруть досхочу різні смаколики в короні вітовта а ми доїдаємо обсипані ялинки нічого хай проснеться ведмедиця тоді ми всі вийдемо на майдан і зжерем нашого директора разом з мером міста інакше порядку не наведемо наразі ставимо владі ультиматум протягом 24 годин додати нам в раціони моркви й буряка а м'ясоїдним звір'ятам м'са з гарними косточками якщо влада не піде нам на поступки протестного майдану не уникне
аяяй до звір'ята Показати IP 28 Січня 2014 13:46
ну дуууже дотепно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а головне смішно!!!!!!!!!!!!!!! (в лапках)
voron до звір'ята Показати IP 28 Січня 2014 13:58
жуй шо є)) а то прийдуть антизівр'ята і заберуть все до сотанньої голочки)
звір'ята Показати IP 28 Січня 2014 16:04
отак ви любите звір'ят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus