USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кілька установ Луцька просять пільги на оренду

17 Грудня 2018 11:35
Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області та Волинська обласна бібліотека для дітей звернулися до міськради з проханням надати їм пільги на оренду нежитлових приміщень комунальної власності.

Про це йшлося під час 17 грудня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Керівниця відділу управління майном міськради Алла Грабко розповіла, що установи звернулися до секретаря міськради, виконувача повноважень Луцького міського голови про надання пільг на орендну плату у зв’язку з переглядом розмірів орендних плат у липні цього року.

Так, Концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення орендує приміщення на вулиці Словацького, 12/92 площею 100 кв. м. Раніше він сплачував 9416 грн оренди в місяць, зараз – 11997 грн. Концерн просить надати їм можливість сплачувати орендну плату за попередніми розрахунками.

Луцьке об’єднане управління Пенсійного фонду України Волинської області орендує два приміщення: на Кривому валу, 32 площею 447 кв. м та на проспекті Грушевського, 1 площею 575 кв. м. Управління просить пільгу в розмірі 1 грн орендної плати.

Про пільги на оренду звернулася також Волинська обласна бібліотека для дітей, яка орендує приміщення на проспекті Волі, 37.

Остаточне рішення приймуть на засіданні сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus