USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кількість жертв урагану на Багамах збільшилась до семи осіб

4 Вересня 2019 09:42
Жертвами урагану Доріан на Багамських островах стали ще двоє людей. Таким чином загальна кількість загиблих склала сім осіб.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на ZNS Bahamas.

За словами прем'єр-міністра Співдружності Х’юберта Мінніса, двоє постраждалих були доставлені в столицю, де згодом померли.

"Таким чином, кількість загиблих зросла до семи. Можна очікувати, що будуть зафіксовані ще випадки загибелі", - додав він.

Міністр національної безпеки Багамських островів Марвін Деймс заявив, що серед загиблих від урагану було кілька дітей.
Штати Флорида, Джорджія, Південна і Північна Кароліни ввели режим надзвичайного стану, в Джорджії і Південній Кароліні оголосили евакуацію, яка торкнеться в цілому 1,4 мільйона осіб. Раніше повідомлялося, що ураган Доріан ослаб до другої категорії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus