USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кількість жертв землетрусу в Індонезії перевищила 80

18 Січня 2021 08:58
Кількість загиблих унаслідок потужного землетрусу та паводків у центральних регіонах Індонезії зросла до 96, ще близько 70 тисяч людей втратили дах над головою.

Як повідомляє Укрінформ, про це з посиланням на Національне агентство надзвичайних ситуацій Індонезії пише Сіньхуа.

«81 людина загинула після того, як підземні поштовхи магнітудою 6,2 бала та афтершок силою 5,9 бала трапилися у провінції Західний Сулавесі в четвер й п’ятницю. Ще 15 людей були визнані загиблими у провінції Південний Калімантан унаслідок паводків», – йдеться у матеріалі.

Зазначається, що землетрус змусив 28 тисяч людей шукати притулку у 25 евакуаційних центрах, а паводки позбавили даху над головою ще 40 тисяч людей. Оцінка збитків досі триває, але вже відомо про п’ять зруйнованих шкіл й щонайменше 26 тисяч житлових приміщень.

«Остерігаючись поширення COVID-19 серед евакуйованих, їм проводитимуть швидкі тести, а притулки для переміщених людей будуть відділені один від одного», – зазначає Сіньхуа.

Нагадаємо: 15 січня на острові Сулавесі стався землетрус магнітудою 6,2. Епіцентр знаходився на відстані 6 км на північний захід від району Маджене, вогнище залягало на глибині 10 км.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus