USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кіт-блогер Степан зібрав $10 тисяч допомоги тваринам в Україні

29 Березня 2022 03:05
Популярний кіт-блогер Степан, який через війну змушений був виїхати з рідного Харкова до Франції, зібрав понад $10 тис. для зоозахисних організацій і Миколаївського зоопарку.

Про це повідомляється на сторінці Степана в Інстаграмі.

У дописі висловлено подяку всім підписникам, які долучилися до збору коштів. «Ваш внесок безцінний – завдяки вашій підтримці ми зможемо забезпечити гідний догляд та лікування для кожної тварини в Україні», – зазначається від імені харківського кота.

Читати ще: 1177 будинків і 69 шкіл: у Харкові окупанти зруйнували понад 1400 будівель

Блог Степана популярний у багатьох країнах. У листопаді 2021 року його фото в Інстаграмі виставила співачка Брітні Спірс, написавши: «Якщо від мене час від часу не буде нічого чутно, зможете мене десь зловити із цим котом!». До того у своїх соцмережах Степана постили модель Хейлі Бібер та акторка Діана Крюгер.

Читати ще: Український кіт в інстаграмі Брітні Спірс і кампанії Valentino: як пухнастик з Харкова став мемом

Харківський котик став відомим завдяки відео та фото, де він сидить за столом, поклавши «лікоть» на поверхню, із келихом вина чи коктейлем, але незмінно сумним виразом мордочки. Відео супроводжується світовими музичними хітами. Через такі дописи користувачі ТікТок і Інстаграму стали порівнювати себе з котом, і він став мемом «Я на сумній вечірці».

З початком повномасштабної війни Степан «зник» на 2 тижні, а потім повідомив підписникам, що через постійні обстріли рідної Салтівки в Харкові змушений був тікати з міста і наразі перебуває у Франції. Степанові 13 років. Господиня підібрала його на вулиці ще кошеням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus