USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ківерцівська, Відродження, Мамсурова: у Луцьку ліквідують низку небезпечних ям

24 Лютого 2021 15:08
У Луцьку ліквідують небезпечні ями на дорогах, що утворились через зношеність асфальту.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Внаслідок зношеності асфальтного покриття в окремих місцях та великої кількості циклів замерзання-розмерзання, на дорогах нашого міста утворилося чимало ям, що створюють небезпеку для дорожнього руху та пошкодження автомобілів.

Повідомляємо, що протягом 24-26 лютого здійснюється ліквідація ям шляхом вкладання «холодного асфальту» на вул. Ківерцівській, вул. Набережній, кільці біля ТРЦ «Промінь», вул. Гордіюк, пр. Відродження, вул. Глушець, вул. Мамсурова, вул. Окружна та пр. Волі.

Кожна яма перед асфальтуванням висушується, а в разі необхідності – і вигрівається», – розповів мер міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 24 Лютого 2021 17:18
Як би хоть через одного штрафували , водіїв вантажних автомобілів , які їздять під заборонений знак , з перегрузом , і тим самим розбивають дорожнє покриття зокрема на проспекті Відродження , тоді не прийшлось би робити ремонти і тим самим з економити бюджетні кошти , і навіть поповнити за рахунок штрафів . ПОЛІЦІЯ ЗВЕРНІТЬ НА ЦЕ УВАГУ !!! Не робіть вигляд що ви сліпі !!! Це ваш прямий обов'язок !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus