USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зроблять ямковий ремонт на низці вулиць

9 Березня 2021 21:28
У Луцьку запланували поточні ремонти низки вулиць: Чернишевського, Теремнівської, Кравчука, Писаревського, Січової, Івана Франка, Володимирської, Глушець, Рівненської, Федорова, Шевченка, Наливайка, Даньшина, Єршова та Карбишева.

Про це інформував департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, оголосивши тендери на платформі Prozorro для пошуку підрядників.

Вартість робіт на вулицях Теремнівській, Кравчука, Рівненській оцінили у 198 тисяч гривень. Ціна на поточний ремонт вулиць Івана Франка, Володимирської, Глушець, Федорова становить 149 тисяч гривень, а вулиць Чернишевського, Писаревського, Січової, Шевченка, Наливайка, Єршова, Даньшина, Карбишева – 99 тисяч гривень.

Поточний ремонт включатиме холодне фрезерування асфальтобетонного покриття фрезою, перевезення крихти від фрезерування, улаштування вирiвнювального шару з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної сумiшi без застосування укладальникiв асфальтобетону, улаштування покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумiшей вручну з ущільненням самохідними котками, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття та перевезення сміття.

Роботи мають виконати до грудня 2021 року. Гарантія на покриття становитиме один рік.

Нагадаємо, в Луцьку запланували здійснити поточний ремонт на вулицях Грабовського, Данила Галицького, Стрілецькій, Яровиці, Потебні, проспектах Відродження та Соборності, бульварі Дружби Народів, а також на вулицях Набережній, Мамсурова, Ківерцівській, Карпенка-Карого та Львівській.

Відзначимо, що в Луцьку в короткі терміни хочуть ліквідувати ями на дорогах, які утворилися після танення снігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 10 Березня 2021 00:18
Майже пів міліона на ремонт з гарантією на рік, щоб через рік знов витратити пів ляма!!!
Серж Показати IP 10 Березня 2021 13:30
На Мамсурова, Карпенка-Карого і та Львівській не здійснювався ямковий ремонт. Ями навпаки збільшилися
Серж до Серж Показати IP 10 Березня 2021 13:41
А планують...ну чекаємо
Лучанин Показати IP 10 Березня 2021 17:59
А Дубнівську капітально відремонтували ж того року!!! А я все думав ,чому її немає в списку. Так і живем. Обіцянка цяцянка ,а дурням радість !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus