USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук – у комітеті, який здобуватиме Україні Олімпіаду

9 Грудня 2010 19:47
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук увійшов до складу Організаційного комітету з підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів України від 1 грудня 2010 р. № 2151-р.

Новоутворений комітет має розробити і затвердити у тримісячний строк план заходів з підготовки та супроводження заявки до Міжнародного олімпійського комітету про здобуття права на проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні, - йдеться в розпорядженні.

Очолив Комітет віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков.

Окрім того, до складу комітету увійшли міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіулін, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, заступник міністра Кабінету Міністрів України Юрій Авксентьєв, заступник міністра у справах сім’ї, молоді та спорту Анатолій Домашенко, а також цілий ряд інших високопосадовців та представників спортивних організацій.

Окрім волинського губернатора Бориса Клімчука, до комітету включили голову Рівненської ОДА Василя Берташа, Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка, Львівської ОДА Василя Горбаля, Закарпатської ОДА Олександра Ледиду й Тернопільської Михайла Цимбалюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Це не я Показати IP 9 Грудня 2010 20:34
До редактора: хто у вас пише такі грамотні статті? Напевне журналісти Волинських новин закінчили лише ПТУ, бо не раз вже зустрічаю безглузді синтаксичні і пунктуаційні помилки!!! А Міністра у справах сім’ї, молоді та спорту звати не Рахіль (це дуже давнє, ще біблійне єврейське ім'я), а Равіль Сафіулін.
VlaSSовець Показати IP 10 Грудня 2010 09:40
Пропал подъезд! (с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus